500دستگاه گوشی و تبلت از سوی مرکز آمار ایران به دانش آموزان استان قزوین اهدا شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از وزارت آموزشوپرورش، مدیرکل آموزشوپرورش استان قزوین در ديدار با جواد حسین زاده، رئیس مرکز آمار ایران از اقدام نیک این مرکز بابت اختصاص 500 دستگاه گوشی و تبلت به دانش آموزان کم برخوردار استان تجلیل نمود.
جواد حسین زاده رئیس مرکز آمار ایران بابیان اینکه عدالت آموزشی و رسیدگی به دانشآموزان مناطق محروم برای ما بسیار مهم است ، گفت: این اقدام بر اساس احساس مسئولیت اجتماعی و ضرورت مشارکت و فرهنگسازی در راستای عدالت آموزشی انجام میگیرد.
اصغری مدیرکل آموزشوپرورش استان قزوین با تشکر از نگاه مثبت مرکز آمار ایران اظهار داشت : روحیه تعهد و ایثار همکارانمان و خیرین بزرگوار موجب شده تا مشکل اکثر دانش آموزان محروم از گوشی هوشمند حل شود.
وی افزود : باوجود تأمین 6038 دستگاه گوشی و تبلت با مشارکت خیرین ، 6712 دانشآموز استان به دلیل نداشتن گوشی و تبلت از آموزش مجازی محروم هستند و از طریق روشهای دیگری مانند درسنامه ، آموزشهای تلویزیونی و... به تحصیل خود ادامه میدهند.