همزمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر، بیش از 340 طرح با سرمایهگذاری بالغ بر 278 هزار میلیارد ریال تا پایان سال جاری در شهرکها و نواحی صنعتی سراسر کشور به بهره برداری میرسد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از شاتا، در آستانه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، 340 طرح با سرمایه گذاری بالغ بر 278 هزار و 12 میلیارد ریال و میزان اشتغالزایی 18 هزار و 500 نفر تا پایان سال جهش تولید در 371 شهرک و ناحیه صنعتی کشور آماده افتتاح و بهره برداری است.
بیشترین تعداد طرح با 50 مورد در استان خوزستان با مجموع اشتغال 2134 نفر و پس از آن به استانهای تهران و گلستان با 31 طرح به ترتیب با اشتغالزایی 2190 نفر و 742 نفر تعلق دارد.
همچنین بیشترین حجم سرمایه گذاری بالغ بر 158 هزار میلیارد ریال مربوط به استان خوزستان و پس از آن استانهای خراسان رضوی با سرمایه گذاری افزون بر 30 هزار میلیارد ریال و اصفهان با سرمایه گذاری بیش از 16 هزار میلیارد ریال است.
از این تعداد طرحها، 3 طرح با سرمایه گذاری مشترک داخلی بالغ بر 49 هزار میلیارد ریال و خارجی افزون بر 635 میلیون دلار، 21 میلیون یورو و یک میلیون یوان و میزان اشتغالزایی 7930 نفر با مشارکت سرمایه گذاران خارجی در استانهای اصفهان، خراسان رضوی و خوزستان افتتاح میشود.
این گزارش همچنین حاکی است، همزمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر، 401 پروژه عمرانی نیز با سرمایه گذاری بالغ بر 8 هزار و 880 میلیارد ریال تا پایان سال جاری در شهرکها و نواحی صنعتی سراسر کشور به بهرهبرداری میرسد.
احداث شهرک یا ناحیه صنعتی، احداث ساختمانهای اداری، نگهبانی و آتش نشانی، احداث پل، تقاطع غیرهمسطح، سردر، خط انتقال و شبکه توزیع آب، برق، گاز، مخابرات و فیبر نوری، منبع زمینی، اتصال شبکه پساب تصفیهخانه به شبکه توزیع آب فضای سبز، زیرسازی و جدول گذاری و آسفالت معابر، شبکه روشنایی معابر، دفع آبهای سطحی، محوطه سازی و تکمیل معابر، تکمیل ورودی و خروجی، اجرای عملیات خاکی، نیروگاه خورشیدی، تصفیهخانه و شبکه جمعآوری فاضلاب، چاه آب، رنگ آمیزی جداول و زیباسازی فضای سبز و ... بخشی از عناوین پروژههای عمرانی قابل بهرهبرداری در شهرکها و نواحی صنعتی کشور است.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن 823 شهرک و ناحیه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی درحال بهرهبرداری، 78 شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، 6 شهرک فنآوری، 38 مرکز خدمات فنآوری و کسب و کار، 2 مجتمع فنآوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، 90 هزار و 74 قرارداد منعقده و بهرهبرداری از 46 هزار و 822 واحد صنعتی و سه هزار و 78 واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم 941 هزار و 558 نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.