مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان گفت: اعتبار طراحی مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان جیرفت از محل اعتبارات استانی جذب شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین اسحاقی با اعلام این خبر گفت: طبق تفاهم نامه منعقده شده احداث مجتمع فرهنگی هنری جیرفت، فی ما بین اداره کل راه و شهرسازی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، مقرر شد اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان نسبت به احداث مجتمع فرهنگی و هنری در بافت فرسوده جیرفت و در محل ساختمان قدیم فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهر واقع در خیابان دولت از محل اعتبارات بازآفرینی شهری اقدام کنند.
وی افزود: همچنین مقرر شد پس از طراحی این مجتمع از سوی اداره کل و تصویب اعتبار از محل اعتبارات شرکت باز آفرینی شهری عملیات اجرایی پروژه توسط اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان آغاز شود که امروز این مهم جذب شد و بزودی طراحی مجتمع فرهنگی و هنری جیرفت انجام و تحویل اداره کل راه و شهرسازی می شود.
اسحاقی طرح بازآفرینی شهری بافت فرسوده با نگاه محله محوری را یکی از اتفاق های خوب دولت دانست و عنوان کرد: ورود جدی دولت در طرح بازآفرینی شهری نکته بسیار مهمی است و دولت نیز بدرستی این مهم را در دستور کار خود قرار داده است.
وی تصریح کرد: این مجموعه فرهنگی و هنری شامل سالن چند منظوره،سالن آمفی تئاتر،پلاتو نمایش کلاسهای آموزشی و فضاهای نمایشگاهی، کتابخانه و گالری پیش بینی شده است.
چاپخانه بریل انجمن نابینایان ارومیه به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی افتتاح شد
شورای ارزیابی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر معرفی شدند
معزی: ایجاد وزارت زنان نیازمند اجماعی فراتر از رییس جمهوری است
ارائه توضیحات و توصیههایی در خصوص آزمون استخدامی فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان 70 درصد
روابط عمومی هوشمند راهکار گذار از شرایط پیچیده جامعه امروزی
مدیریت دقیق منابع آب در سال جاری ضروری است / اطلاع رسانی دقیق در خصوص مشکلات کم آبی، مشارکت و همراهی مردم را به همراه دارد
وزیر اقتصاد درگذشت جانباز عالیقدر سردار سرتیپ پاسدار سید محمد حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تسلیت گفت
بدون حضور فعال مردم در صحنه حتما مسائل کشور حل و فصل نخواهد شد/ تلاش این دولت تقویت سمنها و خیرین بوده است
دکتر جهانگیری: اقتصاد کشور بیش از هرزمان دیگری در برابر تکانههای خارجی مقاوم شده است/ تورم ۳۶ درصدی زندگی مردم را دشوار کرده است، اما دشمنان به دنبال تورم هزار درصدی در کشور بودند
دکتر واعظی عروج شهادت گونه سردار حجازی را تسلیت گفت
پیام تسلیت وزیر علوم به مناسبت درگذشت سردار سرتیپ سید محمد حسینزاده حجازی
با سامانه ایرانساخت هوش مصنوعی به صنعت تبلیغات پیوند خورد