در حاشیه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قزوین، تفاهمنامه احیای مسئولیتهای اجتماعی شرکتها در چارچوب اقتصاد مقاومتی توسط وزیر صمت، استاندار قزوین و شرکتهای معین اقتصاد مقاومتی این استان به امضا رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از شاتا، این تفاهم نامه در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و پیاده سازی اقتصاد مردمی و درون زا و به منظور دستیابی به توسعه متوازن منطقهای و همچنین جهت استفاده حداکثری از ظرفیتها و پتانسیلهای بخش مردمی و غیر دولتی و احیای مسئولیت اجتماعی شرکت های تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده است.
این تفاهم نامه توسط علیرضا رزم حسینی به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت، هدایت اله جمالی پور «استاندار قزوین» و شرکتهای معین اقتصاد مقاومتی شهرستانهای هدف، نمایندگان مجلس، امام جمعه و سایر ارکان حاکمیت شهرستانی و استانی( استان قزوین) به امضا رسید.
توانمندسازی روستاییان با استفاده از ظرفیت های بومی، ارائه خدمات آموزشی و مهارتی، ایجاد تشکل های مردم نهاد در تحقق بخشی به رویکرد دولت جهت دستیابی به عدالت اجتماعی و توسعه متوازن از اهداف این تفاهمنامه بوده است.
وزارت صنعت، معدن و تجارت در این تفاهمنامه متعهد به انتقال دانش و تجربیات به شهرستانهای هدف به منظور احیای مسئولیت اجتماعی شرکت ها و ارزیابی و نظارت بر اقدامات معین اقتصاد مقاومتی در شهرستانهای هدف می باشد.
جلب مشارکتهای مردمی و توانمندسازی جوامع محلی به منظور معیشت پایدار، جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی، مشارکت اقتصادی و انجام امور مشاوره ای به مسئولین محلی و استانی در راستای اهداف این تفاهمنامه دنبال میشود.
چهار شرکت نیرومحرکه، آرین فولاد بویین، بهمن دیزل و صنعت پلاست آبیار شرکتهای معین اقتصاد مقاومتی استان قزوین هستند که شرکت صنعت پلاست آبیار به صورت نمادین این تفاهم نامه را امضا کرد.
تفاهم نامه ای با همین موضوع در سفر قبلی وزیر صنعت، معدن و تجارت در استان یزد نیز به امضا رسید.
از زمان وزارت علیرضا رزم حسینی در وزارت صمت تاکنون پنج استان طرح ورود شرکتهای بزرگ وتوانمند به عرصه خطیر مسئولیتهای اجتماعی را آغاز کرده اند.
این طرح در زمان استانداری رزم حسینی در استان خراسان رضوی و در «قلعه گنج» نیز به اجرا درآمد که تاییدات مقام معظم رهبری را نیز به دنبال داشت