مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان گفت: 73 روستا با جمعیت بیش از 26 هزار نفر در قالب 3 مجتمع بزرگ آبرسانی از نعمت آب شرب پایدار بهرهمند شدند.
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، "علیرضا قاسمی" ظهر امروز سهشنبه در هفته چهل و چهارم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، همزمان با افتتاح ویدئو کنفرانسی پروژههای آبرسانی به 400 روستا در استانهای سیستان و بلوچستان، گیلان، خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، خوزستان و کرمان که با حضور وزیر نیرو انجام شد، اظهار کرد: سهم سیستان و بلوچستان از میان این پروژههای آبرسانی 73 روستا در قالب 3 مجتمع بزرگ شامل تلنگ، پلان و پیرسهراب، سیب و سوران و مجتمع غرب و شرق بمپور با سرمایه گذاری 947 میلیارد ریال است.
وی تصریح کرد: با بهره برداری از این طرح، بالغ بر 6 هزار و 646 خانوار معادل بیش از 26 هزار نفر از نعمت آب شرب پایدار بهره مند شدند.
این مقام مسئول با بیان اینکه 135 لیتر بر ثانیه، در راستای رفع نیاز آبی 73 روستا در نظر گرفته شده است، افزود: برای این پروژه بالغ بر 322 کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع و همچنین 2 باب ایستگاه پمپاژ به ظرفیت 135 لیتر در ثانیه و 4 باب مخزن ذخیره به حجم 6500 متر مکعب اجرا شده است.
قاسمی عنوان کرد: با وارد مدار شدن این تعداد از روستاها آمار روستاهای دارای تأسیسات آب شرب و بهداشتی سطح استان به 3020 روستا افزایش و شاخص بهره مندی از آب استان به 70 درصد ارتقا یافت.
وی اضافه کرد: در همین راستا شاخص بهره مندی از آب شرب روستاهای شهرستان چابهار از 48 به 61 درصد، قصرقند از 51 به 53 درصد و سیب و سوران از 62 به 64 درصد و بمپور به 95 درصد رسید.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در هفته دولت آبرسانی به 20 روستا با جمعیت 11 هزار نفر و با اعتبار 26.5 میلیارد تومان صورت پذیرفته است، خاطرنشان کرد: تا پایان سال جاری نیز 26 روستای دیگر واقع در شهرستانهای تفتان و مهرستان با جمعیت 7 هزار نفر و سرمایه گذاری 12 میلیارد تومان از نعمت آب شرب بهرهمند خواهند شد.
وی افزود: همچنین تا نیمه سال 1400 نیز آبرسانی به 54 روستا با جمعیت بالغ بر 16 هزار نفر صورت خواهد پذیرفت و شاخص بهرهمندی از آب روستایی به 71 درصد ارتقا پیدا میکند.
مدیرعامل آبفای سیستان و بلوچستان در خاتمه اظهار امیدواری کرد، در راستای برنامه ریزیهای صورت گرفته و هدف گذاری انجام شده برای سال 1400 با تلاش همکاران و همراهی مضاعف مسئولان استانی و کشوری در بحث تخصیص اعتبارات مورد نیاز شاهد جهش قابل ملاحظهای در بهره مندی جمعیت روستایی از آب شرب سالم و پایدار باشیم.