محمدباقر نوبخت رئيس سازمان برنامه و بودجه در حاشيه پانزدهمين همايش سراسري روسا و مديران پليس راهور نيروي انتظامي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: درحالي توليد ناخالص داخلي كشورهاي صنعتي منفي شد كه در اين شرايط كه در تحريم نيز بوديم، موفق عمل كرديم
به گزارش پایگاه اطلاع رساني دولت به نقل از روابط عمومي و اموربين الملل، معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان برنامه و بودجه گفت: دشمن نتوانست چرخ اقتصاد كشور را متوقف كند و با وجود كرونا بايد از اين گردنه سخت به خوبي و با موفقيت عبور كنيم.
وي عنوان كرد: بودجه تقريباً با توافق نسبي بين دولت و مجلس تهيه شده و مواردي كه مانند سنوات گذشته از منظر شوراي نگهبان يا قانون اساسي ايراد يا مغايرتي با شرع مقدس داشت، اعلام شد و انتظار داريم تا پايان هفته مجلس فرصت پيدا كند تا ايرادات شوراي نگهبان را برطرف كند، به نظر ميرسد با اصلاحاتي كه براي تامين نظر شواري نگهبان روي مصوبات مجلس در بودجه صورت ميگيرد بتوانيم تا پايان هفته، بودجه را به عنوان قانون داشته باشيم.
نوبخت در ادامه تصريح كرد: در كنار بودجه احكام مختلفي بود كه يكي از احكام مرتبط با افرادي است كه شايستگي دريافت يارانه را دارند منتها به هر دليلي استفاده نكردند، با همان ساز و كاري كه قانون مشخص كرده و آييننامه اجراي آن در دولت در تبصره ۱۴ نوشته ميشود، انشاءالله بتوانيم بازماندگان را نيز به جمع يارانهبگيران اضافه كنيم. دو يارانه در روزهاي مشخص و معين ماه پرداخت ميشود .
دكتر نوبخت افزود: درخواست پرداخت پاداش كرونا و رقم مورد درخواست پليس راهور امروز (يكشنبه) انجام مي شود.
وي ادامه داد: اكنون با يك بيستم درآمدهاي نفتي، كشور را اداره مي كنيم و بايد با يكصد و چند ميليارد دلار كه در اختيار است، حقوق كارمندان را داده و طرح هاي عمراني را سر وقت اجرا كنيم، به جاي صد و چند ميليارد با چند ميليارد بايد همه اين مسائل را حل و فصل كنيم هر چند در بخش عمراني، برخي طرح ها در حال افتتاح است.
معاون رئيس جمهوري در تجليل از ماموران راهور خاطر نشان كرد: ماموران راهور در عملكرد خود موفق بودند، به رغم ماموريت اصلي خود كه حفظ جان مردم است، در روزهاي گرم تابستان و روزهاي سرد و يخبندان حضور داشته و آرامش را در سطح جاده ها برقرار كردند و كرونا نيز وظايف آنها را مضاعف كرد.