با حضور علوی مدیر کل ،شاکری معاونت فرهنگی و امور جوانان، مجمع سازمان های مردم نهاد استان و کارکنان حوزه جوانان کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت ورزش و جوانان،با حضور علوی مدیر کل ،شاکری معاونت فرهنگی و امور جوانان،جلسه مجمع سازمان های مردم نهاد استان و کارکنان حوزه جوانان کهگیلویه وبویراحمد برگزار شد .
رحمت الله شاکری ،معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل در این نشست از پیگیری های مدیر کل در خصوص حوزه جوانان وجذب اعتبارات لازم تقدیر و گفت :چهار باب خانه جوان در سطح استان احداث شده و خانه جوان شهر باشت دارای پیشرفت فیزیکی چشمگیری است که صورت حل مشکلات شهرداری در سال 1400 افتتاح خواهدشد.
معاونت فرهنگی و جوانان کهگیلویه وبویراحمد بر ایجاد جوی دوستانه و صمیمی در حوزه جوانان و سمن های مردم نهاد استان تاکیدکرد و بیان کرد :با تدبیر های علوی مدیر کل ورزش و جوانان استان برای اولین باز دو طرح ملی در استان برگزار شد و امیداریم با ظرفیت و پتانسیل تشکل ها و سمن های مردم نهاد استان در سال 1400 شاهد میزبانی طرح های ملی و منطقه ای باشیم.
مدیر کل ورزش و جوانان کهگیلویه وبویراحمد ضمن گرامیداشت روز شهدا گفت :زنده نگه داشتن یاد شهدا ،کمتر ار شهادت نیست و امیدوارم راه وسیرت شهدا را سیره و روش زندگی خود قرار دهیم.
علوی ضمن گرامیداشت قهرمانی تیم هندبال نوجوانان فراز بام خائیز دهدشت اظهار داشت :این مجمع ،نماینده تشکل ها و سازمان های مردم نهاد استان است و باید سیاست اجرایی اداره کل را به سمن های و تشکل ها ابلاغ کنند.اولویت های استان را باید مجمع مشخص کند.
مدیر ارشد ورزش و جوانان کهگیلویه وبویراحمد ضمن ابراز گلایه از خروجی فعالیت های سال 1399 سمن ها و تشکل ها ،از رشد اعتبارات در این حوزه سخن و ادامه داد:همسو با رشد اعتبارات فعالیت های خوبی در این حوزه دیده نشده است .
علوی ،افتتاح چهار خانه جوان در استان را یکی از دستاوردهای مهم این حوزه برشمرد و از تخصیص اعتبارات لازم برای تجهیز خانه های جوان در سال 1400 خبر و خواستار اجرای طرح های ملی در سال جدید شد.
وی ،ضمن تاکید بر اینکه "هیچ سمن یا تشکل مردم نهاد در استان حق ندارد برای فردی در اداره کل هزینه کند " از اجرای کارهای فرهنگی هیات های استانی و شهرسانی در کنار برنامه ورزشی خبر و افزود:48 هیات استانی و 320 هیات شهرستانی در استان فعالیت می کنند.
علوی مدیر کل ورزش و جوانان کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه تشکل ها وسازمان های مردم نهاد باید در چارچوب مقررات فعالیت کنند یادآور شد : موضوع فعالیت های سمن ها نباید فراموش شود.
مدیر کل ورزش و جوانان استان از عدم دخالت اداره کل در فعالیت های سمن ها و تشکل های مردمی سخن گفت و بیان کرد :رسالت اداره کل ورزش و جوانان نظارت بر فعالیت های این حوزه است و ورزش و جوانان هیچ دخالتی در امور خصوصی و مالی تشکل های مردم نهاد ندارد.
مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه وبویراحمد از نظارت ،بازرسی اسناد مالی سمن ها و سازمان های مردم نهاد استان همانند هیات های استانی خبر دادو تصریح کرد:با سمن ها و تشکل های حاشیه دار برخورد قانونی می شود.