لیگ برتر والیبال مردان با قهرمانی تیم فولاد سیرجان در حالی به پایان رسید که مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان میهمان ویژه این مسابقه بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت ورزش و جوانان، سومین دیدار فینال لیگ برتر والیبال مردان از ساعت ۱۶ روز سه شنبه ۲۶ اسفند بین تیم های فولاد سیرجان و شهرداری ارومیه در سالن والیبال مجموعه ورزشی آزادی برگزارشد.
سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان به همراه مهدی علی نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای و کاوه احمدی مدیر روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان با حضور در سالن والیبال به تماشای این دیدار نشستند.
فینال این رقابت ها با برد سیرجانی ها در ست اول و دوم به ترتیب ۲۵ بر ۲۳ و ۳۰ بر ۲۸ همراه شد. اما در ست سوم این شهرداری ارومیه بود که ۲۵ بر ۲۱ نتیجه را به سود خود پایان داد. سیرجانی ها که خود را از جام قهرمانی دور دیدند در ست چهارم ۲۵ بر ۲۱ حریف خود را شکست دادند و جام را به خانه بردند.
تیم فولاد سیرجان با ترکیبی جوان برای اولین بار قهرمان لیگ برتر والیبال مردان شد.