رييس سازمان برنامه و بودجه گفت: كارشناسان سازمان برنامه بودجه و مجموعه هاي پژوهشي با نگاه علمي و دقيق مطالعه كارشناسي درباره بهبود اثرگذاري هدفمندسازي يارانه ها داشته باشند.
به گزارش سازمان برنامه و بودجه، نهمين جلسه ستاد تهيه و تدوين لايحه بودجه سال ۱۴۰۱ كل كشور، با حضور رئيس سازمان برنامه و بودجه، اعضاي ستاد، مشاورين و رؤساي سازمان مديريت و برنامهريزي استان ها با موضوع بهبود اثرگذاري هدفمندسازي يارانه ها برگزار شد.
دكتر سيدمسعود ميركاظمي با اشاره به توزيع يارانه ها گفت: با توجه به توزيع يارانه ها در بخش هاي مختلف آثار مثبت و اثربخشي مطلوب و قابل قبولي در بهبود سفره مردم، شاخص كلان اقتصادي و بخش توليد ديده نمي شود .
معاون رييس جمهوري با بيان اينكه بهبود اثرگذاري هدفمندسازي يارانه نياز به مطالعه علمي و كارشناسي دارد، تصريح كرد: كارشناسان سازمان برنامه بودجه و مجموعه هاي پژوهشي با نگاه علمي و دقيق، مطالعه كارشناسي درباره هدفمندسازي يارانه ها داشته باشند تا اثرگذاري مثبت يارانه ها در بخش هاي مختلف جامعه و به ويژه صنعت، ديده شود.
دكتر ميركاظمي گفت: رابطه منطقي بين رشد و مصرف وجود دارد به اين معني وقتي مصرف بالا باشد در مقابل رشد اقتصادي نيز بايد بالا باشد كه اين مهم تحقق پيدا نكرده است و رشد مصرف، اعداد بالايي را نشان مي دهد ولي در مقابل رشد اقتصادي حاصل نشده است لذا با مديريت علمي و كارشناسي و اصلاح منابع هدفمندسازي تحقق اين مهم امكانپذير است.
گفتني است: در اين نشست اعضاي ستاد بودجه و رؤساي سازمان مديريت و برنامهريزي، نظرات علمي و كارشناسي خود را درباره بهبود اثرگذاري هدفمندسازي يارانه مطرح كردند.