وزیر جهاد کشاورزی گفت: در سفر به استان گلستان اعتبارات حوزه کشاورزی رکورد زده و ۳ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان اعتبارات حوزه کشاورزی از مصوبات سفر به این استان است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، سید جواد ساداتینژاد وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید از سواحل گردشگری آرمان طبیعت در بندرگز، گفت: این استان گنج کشاورزی و دامپروری ایران است و ظرفیتهای بسیار فوقالعاده در حوزه امنیت غذایی کشور دارد.
وی ادامه داد: در این سفر اعتبارات حوزه کشاورزی رکورد زده و ۳ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان اعتبارات حوزه کشاورزی از مصوبات این سفر است به طوری که ۲۵ درصد سفر اعتبارات سفر استان گلستان به حوزه کشاورزی اختصاص یافته است.
ساداتینژاد با تاکید بر اینکه امیدواریم مصوبات بخش کشاورزی بتواند تحول بزرگی در حوزه کشاورزی در این استان ایجاد کند، تصریح کرد: در بحث زهکشی که بحث مهم ما در این استان است اعتبار یکهزار میلیارد تومانی اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: بیش از یکهزار میلیارد تومان نیز در حوزه شیلات با توجه به ظرفیت میگو و پرورش ماهیان خاویاری اختصاص یافته است؛ در حال حاضر ۳۰ تن ظرفیت در این زمینه وجود دارد که تا ۳ هزار تن قابلیت افزایش دارد و در طرح تحول شیلاتی تا ۵۰ هزار تن در این استان افزایش پیدا خواهد کرد.
به گفته مقام عالی وزارت، در حوزههای زهکشی، آبندانها، دامپزشکی و زیرساختهای شهرکهای کشاورزی و مبارزه با ریزگرد در استان گلستان، توجهات خاصی به این استان شده که در شورای اداری و در جمعبندی با تایید رئیس جمهور شکل اجرایی به خود میگیرد و منشا تحول در این استان خواهد بود.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به طرح مسایل دیگری مانند زیرساختهای ورزشی و فرهنگی که نیاز به اعتبارات دارد در شورای اداری، گفت: همچنین مطالبه دسترسی مردم به خلیج گرگان که راه و شهرسازی باید برای این موضوع تمهیداتی انجام دهد را در شورای اداری مطرح خواهم کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره رفع ممنوعیت صادرات فلفل دلمهای به کشور روسیه، گفت: با توجه به رسیدگیهایی که در این خصوص انجام شد و برگزاری وبینار و جلسات مختلف و حضور تیم فنی از کشور روسیه به کشورمان، همچنین مذاکرات انجام شده رئیس جمهور در سفر به این کشور، موجب شده تا در نهایت علاوه بر رفع ممنوعیت صادرات این محصول، ارتباط خوبی بین وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، سازمان حفظ نباتات و سازمان غذا و دارو شکل گیرد.
ساداتینژاد ادامه داد: این موضوع سبب شد تا در استانهای کشور آزمایشگاههایی برای محصولات کشاورزی ایجاد شود و صادرات محصولات کشاورزی به هر مقصد صادراتی بر اساس استانداردهایی که ما در اختیار این آزمایشگاه قرار میدهیم که مطابق با استانداردهای صادراتی بوده پس از آنالیز با اجازه سازمان حفظ نباتات کشور صادرات انجام شود؛ بنابراین ما این موضوع را تبدیل به فرصتی کردهایم که پس از آن در حوزه صادرات مشکلی ایجاد نشود.