وحید یامین پور از برگزاری جشنواره جوان برتر ایرانی با رویکرد و شکلی جدید از سال ١۴٠١ خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان،معاون امور جوانان در هشتادمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان که با حضور سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان برگزار شد، با استقبال از پیشنهادهای اعضای ستاد مبنی بر استفاده از ظرفیت های کانون ها و مساجد برای برنامه های حوزه جوانان، گفت: آماده ایم در کانون های فرهنگی سراسر کشور از فعالیت های اجتماعی فرهنگی و خصوصا جهاد تبیین حمایت کنیم.
وی به تبیین جایگاه جوانان در احکام برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و افزود: در این خصوص از دستگاه ها می خواهیم تا پیشنهادات خود را برای تدوین برش جوانان در برنامه هفتم توسعه به ما ارائه کنند.
معاون امور جوانان با اعلام این که جشنواره جوان برتر ایرانی از سال 1401 برگزار خواهد شد، تصریح کرد: در جشن های هفته جوان در کل کشور به طور معمول تقدیر هایی از اقشار و اصناف مختلف انجام می شود اما آن چیزی که ما به عنوان جشنواره جوان برتر ایرانی می شناسیم با رویکرد جدیدی از سال ١۴٠١ پیگیری می شود. این جشنواره با نگاهی متفاوت و به شکل رویدادی یکساله برگزار می شود که اختتامیه آن در هفته جوان سال آینده خواهد بود.
یامین پور در این خصوص توضیح داد: تجربیات گروه های مختلف محلی و استانی را اخذ می کنیم و طی ٩ ماه بررسی ها انجام می شود و از بین آن ها جوانان برتر ایرانی را انتخاب می کنیم.
یامین پور گفت: طرح جامع اشتغال پذیری نیز کامل شده و با تصویب در جلسه امروز، هفته آینده در شورای عالی اشتغال خدمت رییس جمهور ارائه می شود.
معاون امور جوانان با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، اظهار داشت: محور این بیانیه حول جوانان است و در حال حاضر دستگاه متناسب در رابطه با این بیانیه در کشور وجود ندارد که در شورای عالی جوانان به دنبال ساختاری هستیم که نقش جوانان بهتر و برجسته تر دیده شود. همچنین عده ای معتقدند شورای مشورتی جوانان زیر نظر شخص رییسجمهور شکل گیرد تا ساختار اصلی شکل گیرد.