مدیر کل آموزشهای تخصصی جمعیت هلال احمر از آموزش تخصصی 48 هزار و 96 امدادگر و نجاتگر در رشتههای مختلف تخصصی امداد و نجات پایه و پیشرفته با برگزاری 2 هزار و 289 دوره در سال 1400خبر دارد. تعداد دورههای برگزار شده در سال 1399 یک هزارو 426 بوده است. بنابراین در سال 1400 شصت درصد رشد کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر؛ « محمد منتظری مدیرکل آموزشهای تخصصی جمعیت هلال احمر گفت: تا پایان اسفندماه سال جاری 15 هزار و 160 گواهینامه در رشتههای تخصصی پایه و پیشرفته امداد و نجات در 32 استان کشور صادر شده است.»
او افزود: « این دورهها شامل، جستوجو و نجات در بهمن و برف سنگین، حمایتهای روانی و اجتماعی، اسکان اضطراری، بهداشت و تغذیه در شرایط اضطراری، اصول پیمایش و ناوبری، عملیات لجستیک( آماد و پشتیبانی)، مدیریت و فرماندهی عملیات، حوادث حمل و نقل جادهای، دورههای پیشرفته و پایه جست و جو و نجات در حوادث شهری و آوار، جستو جو نجات در محیطهای آبی و جستوجو و نجات پایه و پیشرفته در کوهستان، بودهاست. »
منتظری توضیح داد: « در سال جاری استان اصفهان با برگزاری 281 دوره تخصصی و پس از آن خراسان رضوی 176 و فارس 148 دوره، پیشتاز بودهاند.»
مدیرکل آموزشهای تخصصی جمعیت هلال احمر گفت: « در سال جاری کارگروههای تخصصی با شرکت مربیان و پیشکسوتان امداد و نجات کشور در چند رشته تشکیل شد که حاصل آن بازنگری و اعمال تغییراتی در سرفصل دورههای جستو جو در کوهستان، جستوجو و نجات حوادث شهری (آوار) و لجستیک(آماد و پشتیبانی) است.
او ادامه داد: همچنین با فعال شدن کارگر.ههای تخصصی 3 دوره جدید که تا پیش از این در محتوای سرفصلهای دیگر تدریس میشد، استخراج و به طور مستقل معرفی شد که شامل دوره ارتباطات رادیویی، دسترسی با طناب و نجات با طناب است.
محمدمنتظری تاکید کرد: تدوین دقیق سرفصلهای آموزش تخصصی، توان امدادونجات جمعیت هلال احمر را در پاسخگویی به سوانح افزایش میدهد و افزایش آمادگی نجاتگران هدف معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت است.
گفتنی است؛ اداره کل آموزشهای تخصصی جمعیت هلال احمر مسئولیت تربیت و آموزش امدادگران و نجاتگران را برعهده دارد و فراگیران آموزشهای تخصصی در پایگاهها و تیمهای سازمان امداد و نجات مشغول به خدمت میشوند.
کلمات کلیدی