رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: بخاریهای نفتی از کلاسهای درسی که زیر ساخت گاز در آنجا وجود داشت، جمعآوری شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مهراله رخشانیمهر در خصوص استانداردسازی سیستمهای گرمایشی مدارس در سال 1400 اظهار داشت: یکی از دغدغههای همیشگی در سالهای اخیر وجود بخاریهای نفتی خطرآفرین در کلاسهای درس بوده است. با یک برنامهریزی دقیق و همکاری ادارات کل نوسازی مدارس استانها ضمن شناسایی این موارد، تمامی بخاریهای نفتی از کلاسهای درسی که زیر ساخت گاز در آنجا وجود داشت، جمعآوری شد. در هر روستایی که علمک گاز تا جلوی مدرسهای رفته باشد، سریعا نسبت به استانداردسازی سیستم گرمایش آن مدرسه اقدام میشود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تصریح کرد: از ابتدای سال 1400 تا پایان سال، 14700 کلاس درس با بیش از 2 میلیون مترمربع زیربنا در کشور احداث و تحویل دانشآموزان شد تا بیش از 450 هزار دانشآموز در سال 1400 وارد کلاسهای درس نوساز شوند.
وی افزود: در این بخش همکاری سایر نهادها نیز برای رفع دائمی این مشکل بسیار مهم است، هرچقدر گازکشی در تمام مناطق کشور انجام شود، قطعا کلاسهای درس از وسایل گرمایش استاندارد بهره خواهند برد. اما اکنون در هرجایی که گاز به مدرسهای رسیده باشد، قطعا سیستم گرمایش آن مدرسه استاندارد شده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش به ساخت مدارس نوساز در کشور اشاره و گفت: «از ابتدای سال 1400 تا پایان سال، 14700 کلاس درس با بیش از 2 میلیون مترمربع زیربنا در کشور احداث و تحویل دانشآموزان شد تا بیش از 450 هزار دانشآموز در سال 1400 وارد کلاسهای درس نوساز شوند. غالبا این مدارس در حاشیه شهرها، روستاها و مناطق نیازمند احداث شده است.
وی ادامه داد: همچنین به سمت ساخت مجتمعهای آموزشی حیات طیبه و مدارس بزرگ مقیاس رفتیم. در مجموع 43 مجتمع آموزشی بزرگ در کشور احداث شد که شامل کتابخانه، نمازخانه، سایت رایانه، آزمایشگاه، سالن آمفی تئاتر، سالن ورزشی و حتی اتاق بازی برای کودکان است و تعداد قابل توجهی از آنها در سال 1400 به بهرهبرداری رسید. مجتمعهای آموزشی حیات طیبه کشور به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شدهاند و انشاءالله دانشآموزان در این مدارس ادامه دهنده آن سردار بزرگ اسلام باشند.