وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه رشتههای علوم انسانی مدیریت آینده جامعه را بر عهده دارند گفت: باید دبیرستانهای تیزهوشان برای رشتههای علوم انسانی ایجاد شده و دانشآموزان رشتههای علوم انسانی بورسیه شوند تا انگیزه ایجاد کنیم که نخبهها در رشتههای علوم انسانی تحصیل کنند.
به گزارش وزارت علوم، دکتر محمدعلی زلفیگل روز سهشنبه در سخنانی در جمع مدیران و استادان دانشگاه علامه طباطبایی گفت: این دانشگاه سمبل و مدار علوم انسانی در بین دانشگاههای کشور است و انتظار ما از این دانشگاه این است که در عرصههای سیاست گذاری، ایجاد راهبردها و اقدامات جدید مرز شکن و خط دهنده باشد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبائی از دانشگاههای خوشنام در حوزه علوم انسانی است، افزود: آرزوی هر دانش آموخته رشته علوم انسانی عضویت در هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی است. اعضای هیئت علمی این دانشگاه دانشمند، صاحب سبک و خوشنام هستند، دلیل آن هم این است که وقتی دانشگاهی تبدیل به سرمایه نمادین در جامعه علمی شد، پیوستن به اعضای هیئت علمی و دانشجویان این دانشگاه آرزوی افراد میشود.
دکتر زلفیگل خطاب به دکتر معتمدی گفت: هر کس برنامه داشته باشد به طور حتم موفق میشود. کسی که داشتن برنامه را مهم بداند شرایطی را فراهم میکند تا آن برنامهها و هدفها محقق شود. به نظر من شما در این مدت کوتاه همین که از سرمایه اجتماعی دانشگاه برخوردار بودید و اعضای هیئت علمی و گروههای آموزشی با شما همراه و همکار بودند و برنامه ارائه دادند موفق عمل کردهاید. اعتقاد داشتن به اینکه برای پیشبرد اهداف دانشگاه بدون برنامه نمیشود کار کرد و باید برنامه محور عمل کرد، یک اقدام بسیار پسندیده و شایسته است که امیدوارم این کار شما سرلوحه سایر دانشگاهها نیز قرار گیرد.
وزیر علوم گفت: آینده خیلی بهتری را برای دانشگاه علامه طباطبائی متصور هستم و فکر میکنم اتفاقات خوبی برای این دانشگاه خواهد افتاد و دلیل آن هم این است که حاکمیت و نظام ما به این باور رسیده است که جامعه ای پیشرفت میکند که علوم انسانی در آن قدر بیند و در صدر بنشیند.