معاون امور مجلس رئیس جمهور با تاکید بر اهتمام دولت در حمایت و مانع زدایی از توسعه فعالیت های صنایع مختلف از جمله صنعت چاپ گفت: امروز این اطمینان و باور در بدنه دولت وجود دارد که با حمایت از فعالیت متخصصان و اندیشمندان کشور می توان همانند دوران تمدن بزرگ اسلامی جهش و تحول بزرگی را درعرصه های مختلف رقم زد.
دکتر سید محمد حسینی در مراسم تقدیر از چهره های ماندگار صنعت چاپ ایران، صنعت چاپ را یک صنعت فرابخشی و فراگیردانست و گفت: این صنعت با تمام شئون زندگی انسان سرو کار دارد و در تاریخ معاصر خدمات ارزنده و ارزشمندی را به توسعه و ترویج دانش به بشریت ارائه کرده است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور حمایت دولت و مانع زدایی از فعالیت صنایع از جمله صنعت چاپ را از برنامه های دولت مردمی دانست و اظهارداشت: دولت در دوره جدید، بنا دارد از همه صنایع حمایت کند و طی جلساتی که داشتیم ،مشکلات این عرصه را مطرح و هرجایی که لازم به پیگیری باشد حتما انجام خواهد شد.
معاون امور مجلس رییسجمهور اظهار داشت: در سالی که به نام تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین است ، صنعت چاپ هم با توجه با ظرفیت های بالایی که دارد می تواند در این زمینه فعال باشد و از نیروهای جوان مستعد و نخبه بهره بگیرد و بی تردید در این حوزه می توانیم در منطقه حرف اول را بزنیم و دست برتر را داشته باشیم. قطعاً ما میتوانیم به کشورهای همجوار خودمان خدمترسانی کنیم و کارهای بزرگی انجام دهیم و این میتواند به اشتغال و صنعت کشور هم کمک کند.
حسینی با اشاره به تلاش دانشمندان ایرانی برای کسب علم و قرار دادن آن در خدمت بشریت، گفت: اینکه امروز نام بزرگان علم و دانش تمدن بزرگ اسلامی از جمله ابن سینا در عرصه های جهانی می درخشد ، نشات گرفته از توجه دین مبین اسلام به کسب و ترویج دانش و استفاده از آن در مسیر خدمت به مردم بوده است و ایرانیان در دوره تمدن بزرگ اسلامی در این حوزه پیشگام بودند. درعصر کنونی نیز می توانیم شاهد جهش و تحول عظیمی در این حوزه باشیم و با توجه به استعداد های فراوانی که در کشور وجود دارد، اقدامات و خدمات ماندگاری را به ملت ها ارائه دهیم.
معاون امور مجلس رئیس جمهور در ادامه لزوم احترام و تکریم و معرفی خادمان عرصه های مختلف به نسل جدید را حائز اهمیت دانست و گفت: در آموزه های دینی و سخنان بزرگان توصیه شده است که از گذشتگان و خادمان و انسانهای نیک یاد کنیم و قدردان آنها باشیم.
حسینی با بیان اینکه نام کسانی که اهل کارهای بزرگ و ارزنده باشند همواره به خوبی مطرح میشود به سالروز تخریب حرم ائمه بقیع (ع) اشاره کرد و اظهارداشت: هشتم شوال سالروز تخریب مزار ائمه (ع) در بقیع است اما با اینکار نتوانستند محبت و عشق مردم به ائمه اطهار را از بین ببرند کنند و این نشان می دهد که اگر انسان دارای عمل صالح و پسندیده باشد حتی اگر بارگاه و حرم هم نداشته باشد باز هم در دلهای مردم جای خواهد داشت.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تجلیل از خادمان ملت در بخش صنعت چاپ را اقدام پسندیده و ارزشمندی توصیف کرد و گفت: معرفی مفاخر و علما بزرگان و اندیشمندان و همه کسانی که به تعالی و پیشرفت کشورمان کمک کرده اند به نسل های جدید باعث هویت بخشی و تقویت روحیهِ « ما می توانیم» است .
حسینی خاطرنشان کرد: اگر انسان در مسیر الهی گام بردارد و به جامعه و مردم خدمت کند اگر صدها سال هم بگذرد باز هم نام او در بین مردم به نیکی یاد خواهد شد.
در این مراسم با حضور معاون امور پارلمانی رئیس جمهور از یکصد چهره صنعت چاپ کشور با عناوین مفاخر، پیشکسوتان، پیشتازان، نوآوران، کارآفرینان، پشتیبانان و حامیان تقدیر شد.
در این مراسم همچنین از طرف دست اندکاران صنعت چاپ به پاس قدردانی از حمایت های دکتر حسینی، کاشی حرم مطهر امام رضا علیه السلام به ایشان اهدا شد.