معاون صنایع عمومی وزیر صمت در ششمین همایش اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرفکنندگان استان سمنان بابیان اینکه این استان توانسته مشکلات آب را مدیریت کند، گفت: باید و صنایع انرژیبر جایگزین صنایع آببر شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از شاتا، محمدمهدی برادران افزود: در دهههای ۱۹۷۰ بحث قیمت و تولید انبوه کالا موردتوجه بود، اما در دهههای بعدی بهتدریج شاخصهایی همچون کیفیت و تنوع کالا با رعایت حقوق محیط زیست موردتوجه قرار گرفت و اکنون شاخصه مسئولیت اجتماعی نیز به این موارد افزودهشده است.
وی ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را منبعی فسادزا و غیر کارشناسی دانست و تصریح کرد: برخی از کسانی که از این منابع استفاده میکردند بهطورکلی تولیدکننده نبودند و کسانی که میخواستند تولید و صادرات انجام دهند، دچار مشکل بودند.
معاون وزیر صمت با اشاره به کاهش یک سومی تعرفههای گمرکی در بخش ماشینآلات، بیان کرد: رویکرد جدیدی در وزارت صمت مبنی بر مبارزه با کالاهای تقلبی، ایجادشده که بر اساس آن با کارگاههای کوچکی که بهطور ناایمن و غیراستاندارد در کنار صنایع ایجادشدهاند، مبارزه میشود.
برادران با تأکید بر لزوم ایمنسازی ساختمانها و ماشینآلات در صنایع مختلف، تصریح کرد: این موضوع مهمی است که باید موردتوجه صنایع قرارگرفته و با همراهی بانکها انجام شود.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت در خاتمه با تأکید بر تولید کالای باکیفیت و عرضه آن باصرفه اقتصادی به مردم، گفت: اجحاف به حقوق مصرفکننده قابلپذیرش نیست و واحدهای تولیدی باید سعی کنند با کاهش هزینههای تولید، بازاریابی بهتر و بالا بردن کیفیت، محصولات را رقابتی کرده و علاوه بر بالا بردن راندمان تولید، کالای باصرفه اقتصادی بیشتری به مردم عرضه کنند.