سید جواد ساداتینژاد در بازدید از سولههای اختصاص یافته اداره کل غله و خدمات بازرگانی تهران جهت ایجاد ناحیه نوآوری صنعت غذا حضور یافت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، وزیر جهاد کشاورزی در این بازدید که با همراهی سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شد، گفت: با توجه به سابقه اداره کل غله و خدمات بازرگانی تهران، میتوانیم این مکان را به موزه آرد نان و غذا تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: این اداره میتواند در بخشی از سولهها به مرکز نوآوری در صنعت غذا در بحث آرد، گندم و نان تبدیل شود و جوانان در این حوزه فعالیت کنند.
به گفته ساداتینژاد، نان در کشورمان به شدت نیازمند نوآوری است و باید بر روی کیفیت، فرآوری و غنیسازی نان کار کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر کنجاله سویا برای مرغدار کیلویی ۱۷ هزار تومان تمام میشود و باید به سمت ارزانسازی خوراک حرکت کنیم.
وی بر ارزانسازی خوراک دام نیز تاکید کرد و افزود: مراکز دانشبنیان در حوزه کشاورزی در این زمینه میتوانند کمک کنند.
ساداتینژاد با بیان این که در این مجموعه برای حضور از بزرگان حوزه غله و نان دعوت شود، گفت: سازوکارهای اجرایی برای حضور شرکتهای دانشبنیان در صنعت غذا را در این مجموعه ایجاد میکنیم.
بنابر این گزارش، با توجه به نقش و جایگاه زیرساختهای صنعتی در توسعه تولید محصولات دانشبنیان و فناورانه در حوزه امنیت غذایی و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در نامگذاری سال و تأکیدات ایشان بر صنعت غذا، بسترسازی مناسب برای توسعه روند استقرار و تولید بنگاههای صنعتی و شرکتهای دانش بنیان و فناور با ایجاد «ناحیه نوآوری صنعت غذا» و تدوین ساز آغاز و کار حمایتی آن در حال انجام است.
بر این اساس ناحیه نوآوری صنعت غذا، در سایت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران با توجه به دارا بودن مجموعه سولههایی با قابلیت تغییر کاربری (از انبار شرکتهای بخش خصوصی در حوزههای گوناگون صنعت) به محل استقرار و مکان تولید شرکتهای دانشبنیان و فناور تبدیل شده که در ادامه فاز ایجاد مرکز نوآوری صنعت غذا راهاندازی شده است.
گفتنی است؛ برای فاز دوم که ایجاد ناحیه نوآوری صنعت غذا است برنامهریزیهایی در حال انجام است.