جمشید اسماعیلی گفت: دانشگاه رازی از نظر دغدغهمندی و گستردگی فعالیتهای مرتبط با مدیریت سبز، از دانشگاههای پیشرو است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه رازی، در ادامه برنامه سفر مدیر کل اداره کل نظارت بر طرحهای عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیأت همراه به دانشگاه رازی، نشست هماندیشی با مسئولان مدیریت سبز دانشگاه رازی، با محوریت ارائه گزارش عملکرد مدیریت سبز دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه مدیران اداره کل نظارت بر طرحهای عمرانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، مرکز مدیریت سبز و اعضای کمیته علمی و اجرایی همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی حضور داشتند.
در ابتدای این جلسه، مهندس سیدمحمد بلادینژاد مسئول پیگیری مدیریت سبز دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم به میهمانان، به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات شاخص مرکز مدیریت سبز دانشگاه رازی طی 2 سال اخیر و همچنین برنامههای تدوین شده و در حال انجام در سال 1401 پرداخت.
مهندس مصطفیمنفرد مدیر کارگروه مدیریت سبز وزارت علوم نیز ضمن قدردانی از حجم فعالیتهای مجموعه مدیریت سبز دانشگاه رازی، پیشنهاد برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص "دستاوردهای اجرایی دانشگاه رازی در مرکز مدیریت سبز" به منظور انتقال تجربه به دیگر دانشگاههای کشور و نیز ارائه گزارش جامع مجموعه فعالیتها در شورای اداری استان با هدف همکاری در رفع مشکلات محیط زیستی با دستگاههای اجرایی استان را مطرح کرد.
در ادامه دکتر سعید مرادی مدیر امور عمرانی و دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه رازی ضمن خوشامدگویی و خیرمقدم به میهمانان در سخنانی اظهار داشت: به منظور توجه بیشتر به کیفیت برنامهها و مسائل موجود در حوزه مدیریت سبز، کارگروههای مختلفی از جمله کمیته تحقیق و توسعه تشکیل شده است.
وی ضمن ابراز نگرانی از کاهش منابع آبی دانشگاه افزود: در حال حاضر 2 حلقه چاه آب تأمین کننده دانشگاه رازی خشک شده است و هر لحظه نگران از مدار خارج شدن حلقه سوم چاه آب هستیم.
دکتر مرادی گفت: بدون شک دانشگاه رازی از نظر دغدغهمندی و گستردگی فعالیتهای مرتبط با مدیریت سبز، در بین دانشگاههای کشور پیشرو است.
همچنین دکتر جمشید اسماعیلی مدیرکل نظارت بر طرحهای عمرانی وزارت علوم ضمن تقدیر و قدردانی از دامنه فعالیتهای مدیریت سبز دانشگاه رازی در سخنانی اظهار داشت: بدون شک دانشگاه رازی از نظر دغدغهمندی و گستردگی فعالیتهای مرتبط با مدیریت سبز، در بین دانشگاههای کشور، پیشرو است.
وی افزود: اگر ارزیابی مناسبی از اثرگذاری اقتصادی و حتی فرهنگی و زیست - محیطی اقدامات انجام شده در قالب تعریف پایاننامههای این حوزه انجام شود میتواند به افزایش عملکرد و انتشار دقیقتر گزارش فعالیتها منجر شود.
دکتر اسماعیلی، تغییر رفتار و مسئله فرهنگسازی نسبت به پیشرفت تکنولوژی و استفاده از آنها را در اولویت قرار داد و گفت: پیش از نصب دستگاه کاهش مصرف آب، ابتدا باید بخواهیم آب کمتری مصرف کنیم.
دکتر غلامحسین فتحالعلومی عضو هیأت علمی حوزه معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم نیز اظهار داشت: به اهمیت توجه به مسائل مدیریت سبز در احداث ساختمانهای جدید اشاره نمود و خواستار الحاق پیوستهای مدیریت سبز به پروژههای در دست اقدام شده و همچنین اظهار داشت: نصب راهنما و علائمی به منظور آموزشهای فرهنگساز و نحوه استفاده از هر فضا و با استانداردهای مقتضی میتواند نقش به سزایی در کاهش اتلاف انرژی و بسترسازی کاهش مصرف انرژی در اماکن داشته باشد.
در پایان دکتر اسماعیلی ضمن قدردانی از برگزاری جلسه و گزارش عملکرد ارائه شده و برنامهریزیهای صورت گرفته در مرکز مدیریت سبز، نوید مساعدت و همکاری بیش از پیش آن اداره کل از مجموعه فعالیتهای مرکز مدیریت سبز دانشگاه رازی و حمایت از طرحهای پیشروی این مرکز را داد.
همچنین به رسم قدردانی و یادبود، تندیسهای دستساز مرکز مدیریت سبز دانشگاه در پایان جلسه به مهمانان حاضر در جلسه اعطا شد.