رئيس مركز پژوهشهاي توسعه و آيندهنگري سازمان برنامه و بودجه كشور گفت: اين مركز در ۹ ماه گذشته، موفق به توليد ۷۲ گزارش پژوهشي و ۷ گزارش سياستي و برگزاري ۲۹ نشست تخصصي مسئلهمحور با شركت ۸۱ سخنران كارشناس با اولويت نيازهاي مطالعاتي دولت و سازمان برنامه و بودجه شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرساني دولت به نقل از سازمان برنامه و بودجه كشور، «سيد مهدي پاكذات»، با تشريح گزارش عملكرد اين مركز طي ۹ ماه شهريور ۱۴۰۰ تا خرداد ۱۴۰۱، گفت: حركت به سمت پژوهش هاي مساله محور و كاربردي و مورد نياز سازمان برنامه و بودجه كشور به عنوان رويكرد محوري در طي اين دوره فعاليتي به شمار مي رود. در اين راستا ضمن طراحي و اجراي چند كلان پروژه مطالعاتي، اين رويكرد محوري در همه بخش هاي ستادي و پژوهشي مركز عملياتي شد.
رئيس مركز پژوهشهاي توسعه و آيندهنگري افزود: راه اندازي واحد بررسي و گزارش هاي فوري و آغاز تعامل پژوهشي با ۳۱ استان كشور با شعار ۳۱ استان يك هدف، يك مسير و ايجاد بانك اطلاعات خبرگان برنامه و بودجه و جلب مشاركت موسسات پژوهشي و جامعه انديشگاهي در مسير پاسخگويي به نيازهاي واقعي سازمان برنامه و بودجه كشور از جمله ديگر اقدامات مركز در حوزه نهادسازي پژوهشي مي باشد.
وي ادامه داد: اين مركز طي ۹ ماه گذشته، ۷۲ گزارش پژوهشي ناظر بر نيازهاي مطالعاتي سازمان برنامه و بودجه، ۷ گزارش سياستي ناظر بر نيازهاي مطالعاتي دايره ذينفعان مركز و ۲۸ گزارش فوري ناظر بر نيازهاي مطالعاتي بهروز سازمان برنامه و بودجه، توليد كرده است.
پاكذات تصريح كرد: برگزاري ۲۹ نشست تخصصي مسئلهمحور با شركت ۸۱ سخنران كارشناس با اولويت نيازهاي مطالعاتي دولت و سازمان برنامه و بودجه و برپايي ۷۲ نشست شوراي پژوهشي با دستور كار ارائه گزارشها و دستاوردهاي پژوهشي، از ديگر شاخصهاي كمي عملكرد اين مركز طي ۹ ماه گذشته است.
وي اضافه كرد: اين مركز همچنين موفق شده دستاوردهاي پژوهشي چهار كلان پروژه مطالعاتي در قالب راهبرد اجتماعي (همگاني) سازي يافته هاي پژوهشي و جهاد تبيين با مشاركت رسانههاي تخصصي و عمومي، همرساني كند.