معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: وزارت علوم به دانشجویان بین الملل از هر ملیتی که باشند بدون هیچ تبعیضی، نگاه یکسانی دارد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان،دکتر هاشم داداش پور در نشستی با دانشجویان بین الملل دانشگاه اصفهان با بیان مطلب فوق اظهار داشت: دانشجویان بین الملل یک ظرفیت و سرمایه انسانی برای نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می شوند و در اتمام تحصیل و بازگشت، ما این عزیزان را به عنوان سفیران فرهنگی، سیاسی و اقتصادی می شناسیم و انتظار داریم که حلقه اتصال ایران و کشورشان باشند و ارتباط با ایران و محل تحصیل خود را قطع نکنند.
رئیس سازمان امور دانشجویان از دانشگاههایی که دارای دانشجوی بین الملل هستند خواست تا با جذب کارمندان مسلط به زبان انگلیسی و عربی در تعامل با دانشجویان غیرایرانی موفق تر عمل کرده و سایت دانشگاه را نیز جهت استفاده بهینه سه زبانه نمایند.
وی در ادامه رفع مشکلات دانشجویان بین الملل را از برنامه های مورد توجه در سازمان امور دانشجویان خواند و افزود: در چند ماهی که در سازمان حضور داشتم، بخش زیادی از وقت و انرژی خود و سازمان را صرف مسائل مربوط به دانشجویان بین الملل نمودم و بخشی از مشکلات رفع شده و باقی مشکلات را نیز پیگیر هستیم تا بزودی برطرف شود و چون چند نهاد با هم باید در برخی امور ورود نموده و مشکل را برطرف کنند، به همین سبب سرعت کار ممکن است پایین بنظر برسد.
دکتر داداش پور در ادامه سلامت دانشجویان بین الملل را نیز برای وزارت علوم مهم دانست و گفت: دانشجویان بین الملل که در یک کشور دیگر تحصیل میکنند، شرایط جدید زندگی را تجربه میکنند که دوری از کشور و خانواده می تواند موجبات دلتنگی شود که بطور بالقوه بر سلامت روانی آنها تاثیر میگذارد و ما امسال برای اولین بار المپیاد ورزشی و فرهنگی دانشجویان بین الملل شهریور ماه در دانشگاه مازندران برگزار خواهد شد و جشنواره فرهنگ ملل نیز با محورهای متنوع فرهنگی در دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین برگزار خواهد شد.
وی در پایان این نشست که رئیس دانشگاه اصفهان و اعضای هیات رئیسه نیز حضور داشتند، به سوالات دانشجویان در خصوص بیمه سلامت، گذرنامه، خوابگاههای متاهلی، اشتغال حین تحصیل و...به تفصیل پاسخ گفتند.
در آغاز مراسم تعدادی از دانشجویان از کشورهای پاکستان، افغانستان، عراق، اقلیم کردستان، کشمیر، هند و سوریه به نمایندگی از سوی سایرین به مشکلات فراروی دانشجویان بینالملل پرداختند.
گفتنی است در این دانشگاه یک هزار و 376 دانشجوی بین الملل از 11 کشور در سه مقطع تحصیلی مشغول تحصیل هستند.