نشست هماندیشی معاونان مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری با فعالان حلقههای میانی استان سیستان و بلوچستان، عصر امروز چهارشنبه 8 تیرماه جاری با حضور دکتر ابوذر گوهری مقدم معاون سیاسی و بینالملل و سید جواد سادات فریزنی، معاون هماهنگی و برنامهریزی مرکز بررسیهای استراتژیک در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در این نشست دکتر گوهری مقدم پس از استماع نظرات، پیشنهادات و دغدغههای مطرح شده از سوی فعالان حلقههای میانی استان سیستان و بلوچستان، گفت: از آنجایی که ما خود را در کنار مردم میدانیم نه آن سوی میز، از اینرو یکی از سیاستهای مهم مرکز بررسیهای استراتژیک و ماموریت دولت سیزدهم به این مرکز، برگزاری سلسله نشستها با جامعه نخبگانی، حلقههای میانی و گروههای مردمی است. در عین حال رئیس جمهور نیز نسبت به هماندیشی با نخبگان و تشکلهای دانشجویی، از مرکز بررسیها مطالبهگری دارد.
معاون سیاسی و بینالملل مرکز بررسیهای استراتژیک، ارائه جمعبندی نشستها با نخبگان و اندیشمندان، گروههای مردمی و جهادی به رئیس جمهور را یکی از برنامههای منظم این مرکز عنوان کرد و افزود: با وجود اطلاع آیتالله رئیسی از وضعیت مردم و استانها، ایشان همچنان تاکید دارند که نظرات و مطالبات بیان شده در جلسات و نشستهای هماندیشی را به اطلاع ایشان برسانیم. با توجه به اهمیت این موضوع و با وجود آنکه شأن مرکز بررسیهای استراتژیک مشورتی است، با این حال تلاش میکنیم تا بتوانیم تصمیمات اتخاذ شده را عملیاتی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری تأکید فرمودند، نخبگان باید حد واسط تودههای مردم و حاکمیت باشند؛ این موضوع باعث افزایش کارآمدی نظام شده و باعث میشود تا منافع مردم در دولت مردمی بیش از پیش افزایش یابد.

توسعه شبکه نخبگانی و بهرهگیری از حلقههای میانی از موضوعات مهم مورد بررسی در مرکز بررسیهای استراتژیک
در ادامه این نشست نیز سید جواد سادات فریزنی، معاون هماهنگی و برنامهریزی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری با بیان اینکه توسعه شبکه نخبگانی و بهرهگیری از حلقههای میانی از موضوعات مهمی است که بهطور جد در مرکز بررسیهای استراتژیک پیگیری میشود، گفت: مرکز بررسیها اولین مجموعه داخل دولت است که به موضوع حلقههای میانی ورود کرده است. از آنجایی که دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی کار خود را آغاز کرده است، مرکز بررسیها تلاش دارد تا با مشارکت حلقههای میانی و گفتمان مردمی، به تحقق این شعار کمک کند.
معاون هماهنگی و برنامهریزی مرکز بررسیهای استراتژیک، انتصاب «دستیار رئیس جمهور در امر مردمیسازی دولت» را یکی از اقدامات آیتالله رئیسی در حوزه تحقق شعار دولت مردمی دانست و افزود: یکی از برنامههای ما در سفرهای استانی، دیدار با فعالان حلقههای میانی در استانها است تا بررسی کنیم گروههای مردمی متناسب با هر استان، چه مسائلی را میتوانند حل کنند.
وی آب و محیط زیست را دو معضل اصلی سیستان و بلوچستان عنوان کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم این است که حلقههای میانی چه تعداد از مسایل استان را میتوانند بهصورت واقعی و عینی حل کنند؟
سادات فریزنی تاکید کرد: مرکز بررسیهای استراتژیک بهدنبال ادبیاتسازی در سفرهای ریاست جمهوری است تا بتوانیم برخی دستورات و مصوبات رئیس جمهور را با حضور گروههای مردمی پیگیری و اجرایی کند.
معاون هماهنگی و برنامهریزی مرکز بررسیهای استراتژیک درباره پیشنهاد یکی از فعالان حلقههای میانی استان سیستان و بلوچستان درباره راهاندازی اندیشکده در این استان گفت: موضوع راهاندازی اندیشکده را در مرکز بررسیهای استراتژیک پیگیری خواهیم کرد تا با استفاده از ظرفیت پارک علم و فناوری و دانشگاههای استان و همچنین نظاممسائل موجود، یک نهاد گفتوگو را در استان ایجاد کنیم تا تمام افراد صاحب ایده و نظریه در آن حضور داشته باشند. واقعیت این است که نیاز به اتاق فکر داریم و این اندیشکده شروع خوبی خواهد بود تا جوانان انقلابی و دلسوز به دولت کمک کنند.
در ابتدای این نشست نیز جمعی از فعالان حلقههای میانی استان سیستان و بلوچستان به بیان نظرات، دغدغهها و پیشنهادات خود درباره مسائل و معضلات استان از جمله معضل آب، بیکاری، بحث مهاجران کشورهای همسایه و آثار اجتماعی آن، قاچاق سوخت و ... پرداختند.