پنجمین جلسه بررسی سند راهبردی سیستم مدیریت غذا، امروز در سالن اجتماعات شهید حججی سازمان ملی استاندارد ایران تشکیل شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از استاندارد، در ابتدای جلسه ،دکتر ابراهیمی، مدیر کل دفتر حقوقی سازمان به کارگروه تخصصی شورای عالی استاندارد که روز گذشته در سازمان ملی استاندارد ایران برگزار اشاره کرد و گفت: کلیات سند برای طرح در شورای عالی استاندارد مورد تایید اعضای کارگروه قرار گرفت.
دکتر ابراهیمی با بیان اینکه سند راهبردی سیستم مدیریت غذا، سندی فرابخشی و ملی است اظهارداشت: نقش ها و مسئولیت ها در این سند متوجه تمام دستگاه های مرتبط در حوزه غذا می باشد.
در ادامه دکتر زهرا پیراوی ونک ضمن تشکر از حضور موثر اعضا حاضر در جلسه به نقطه نظرات ارسالی اعضا حاضر در جلسات، اشاره کرد و گفت: در صورت نیاز تعاریف و اصطلاحات سند مورد ویرایش قرار می گیرد.
مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی ، آرایشی ، بهداشتی و حلال با بیان اینکه محوری ترین بحث در سند، سیستم مدیریت یکپارچه غذا بود یادآور شد: در این سند به دامنه آن از مزرعه تا سفره به همراه تمامیت غذا، شامل اصالت، کیفیت، حلیت و ایمنی غذا، پرداخته شده است.
در ادامه پیش نویس سند توسط مهندس هنگامه یوسف زاده، ارائه و مورد بحث و تبادل نظر اعضای حاضر در جلسه قرار گرفت و مقرر شد ، اعضا حاضر در جلسه، نقطه نظرات خود را در خصوص کلیت سند به دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال ارسال کنند.
در نهایت سند مورد تایید تمام اعضا حاضر در جلسه قرار گرفت.