کاظمی پور اظهار داشت : برنامه ریزی بر اساس اولویت های همگانی و قهرمانی متناسب با آنچه در آمایش سرزمینی آمده است ، با سرعت بیشتری اسکیت را به اهدافش می رساند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت ورزش و جوانان، مریم کاظمی پور در مجمع عمومی فدراسیون اسکیت با اشاره به برخورداری این فدراسیون از ۸ کمیته و ۷ انجمن را بیانگر توجه به فرایند توسعه ای رشته های مختلف اسکیت عنوان کرد .
رئیس مجمع عمومی فدراسیون اسکیت اهمیت برنامه ریزی در اسکیت بر اساس استعدادها و ظرفیت هاس این رشته متناسب با آمایش سرزمینی را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: منابع را باید در جایی هزینه کنیم که به زیست بوم جغرافیایی و نتیجه نزدیک تر باشد و ما را به اهداف از پیش تعیین شده برساند.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد : برنامه ریزی بر اساس اولویت های همگانی و قهرمانی متناسب با آنچه در آمایش سرزمینی آمده است ، با سرعت بیشتری اسکیت را به اهدافش می رساند.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنانش رویکرد خانوادگی و همگانی اسکیت را مهم برشمرد و به استفاده از ظرفیت های دستگاه های مختلف برای توسعه این رشته تاکید کرد .