براي اولين بار در آستانه هفتادمين سال تأسيس سازمان نقشه برداري كشور؛ اين سازمان موفق شد رتبه برتر ارزيابي عملكرد در هفدهمين دوره جشنواره شهيد رجايي ۱۴۰۱ را كسب كند.
به گزارش سازمان نقشه برداري كشور، هفدهمين دوره جشنواره شهيد رجايي صبح امروز با حضور آيت الله «سيد ابراهيم رئيسي» رئيس جمهور و با هدف تقدير از تلاشگران عرصه خدمت با حضور برخي معاونان رييس جمهور، وزرا و استانداران برگزار شد.
در آئين برگزاري اين جشنواره آيت الله «سيد ابراهيم رئيسي» رئيس جمهور؛ با اهداي لوح به علي جاويدانه رئيس سازمان نقشه برداري كشور، از اين سازمان بعنوان دستگاه برتر ارزيابي عملكرد در هفدمين جشنواره شهيد رجايي سال ۱۴۰۱ تقدير نمود.
در اين تقديرنامه رئيس جمهور از زحمات و تلاش هاي ارزنده رئيس،مديران و كاركنان خدوم سازمان نقشه برداري كشور در كوشش براي اعتلاي كشور ، اهتمام بر تحقق سياست هاي كلي ابلاغي مقام معظم رهبري"مدظله العالي" و برنامه هاي دولت مردمي قدرداني كرد.
اين درحالي است كه رئيس سازمان نقشه برداري كشور از بدنه فني سازمان بوده و اين دستاورد ملي نتيجه اعتماد به بدنه كارشناسي و جوان گرايي دولت است.
شايان ذكر است در اين جشنواره، وزارتخانهها، سازمانها و دستگاههاي اجرايي كه حائز بالاترين امتياز يا بيشترين رشد نسبت به سال گذشته در دو بعد شاخصهاي عمومي و اختصاصي شدهاند، معرفي شدند و از مسئولان دستگاههايي كه بهترين عملكرد را در اجراي شعار سال يعني توليد؛ دانشبنيان، اشتغال آفرين و همچنين بهترين عملكرد را در كسب رضايت مردم، اجراي سند تحول دولت مردمي، بهره وري، قانون حمايت از خانواده و جواني جمعيت، تسهيل و ايجاد اشتغال، ارتقاي فرهنگ سازماني، اقامه نماز، امر به معروف و نهي از منكر و ترويج فرهنگ عفاف و حجاب داشته اند، تجليل شد.
جشنواره شهيد رجايي در سه سطح ملي، دستگاهي و استاني و به ميزباني سازمان اداري و استخدامي كشور برگزار شد كه در سطح ملي، دستگاههاي اجرايي متولي برگزاري جشنواره در سطح دستگاههاي زيرمجموعه خود و سازمانهاي مديريت و برنامهريزي استانها متولي برگزاري اين جشنواره در سطح ۱۸۰۰ دستگاه استاني هستند.فلسفه برگزاري اين جشنواره الگوگيري از نگاه شهيدان دولت، بهويژه شهيدان رجايي و باهنر به موضوع خدمترساني به ملت شريف است.
گفتني است برگزاري جشنواره شهيد رجايي از سال ۱۳۷۶ آغاز شد كه طي سال ۷۶ تا ۸۲ تنها به انتخاب كاركنان برتر دستگاههاي اجرايي و از سال ۸۲ تا ۸۷ به انتخاب دستگاههاي اجرايي نمونه نيز توجه شد. از سال ۸۷ هم با تصويب قانون مديريت خدمات كشوري، تمركز اصلي جشنواره بر استقرار نظام مديريت در دستگاههاي اجرايي قرار گرفته بود.