به گزارش وزارت دادگستر، امين حسين رحيمي روز پنجشنبه در جلسه كارگروه اقدام مشترك تنظيم بازار استان يزد افزود: تا اجراي فاز بعدي توزيع عادلانه يارانهها و تصميمگيري دولت در مورد آرد و نان، نظارت بر نانواييها بيش از گذشته در كشور افزايش مييابد.
رحيمي با اشاره به اينكه كمفروشي، گران فروشي و عرضه خارج از شبكه آرد بيشترين تخلفات نانواييها است كه در هفتههاي اخير با نظارت دستگاهها اين تخلفات كاهش داشته ادامه داد: هماكنون قيمت همه كالاها در سامانه ۱۲۴ ثبت شده و هر واحدي كه بخواهد افزايش قيمت داشته باشد بايد از اداره صمت اجازه بگيرد.
وي گفت: سامانهاي از سوي وزارت صمت در حال طراحي است تا مردم در حال خريد از روي گوشي بتوانند قيمت واقعي كالا را تشخيص دهند و در صورت مشاهده افزايش قيمت شكايت كنند؛ پيش از شكل گيري كارگروه اقدام مشترك تنظيم بازار همه دستگاهها مشكلات را به گردن هم ميانداختند اما با راهاندازي اين كارگروه دستگاهها همه موظف به پاسخگويي و رفع مشكلات هستند.
رحيمي بيان كرد: مهمترين هدف ما در ستاد تنظيم بازار كشور تامين كالا و سپس نظارت بر قيمتها و ذخاير است و در حال حاضر ذخاير كشور خوب و رضايت نسبي مردم هم ايجاد شده است و از همراهي مردم در طرح توزيع عادلانه يارانهها قدرداني ميكنيم و اگر هم در اجراي اين طرح مشكلي وجود داشته است از آنها عذرخواهي ميكنيم.
همچنين سرپرست ادارهكل تعزيرات حكومتي استان يزد در اين جلسه از چهار هزار و ۲۰۰ مورد بازرسي از ابتداي اجراي طرح توزيع عادلانه يارانهها خبرداد و گفت: بيش از ۳ هزار و ۷۹۳ پرونده در اين زمينه تشكيل و ۳ هزار و ۸۷۸ مورد مختومه شده است.
سيد محمدمهدي مهاجريان مقدم افزود: در پنج ماه نخست امسال مدت رسيدگي به پروندهها به هشت روز كاهش يافته است و عدم درج قيمت، گراني و كم فروشي بيشترين تخلفات واحدها بوده است.