نشست بررسی و آسیبشناسی همکاریهای علمی و بینالمللی در دانشگاههای علوم پزشکی ایران پیش از ظهر امروز شنبه در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، در این جلسه دکتر علیرضا کوهکن، مدیرکل سیاسی و امور بینالملل مرکز بررسیهای استراتژیک، هدف از برگزاری این نشست را بررسی و آسیبشناسی همکاریهای علمی و بینالمللی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور عنوان کرد.
همچنین در این نشست دکتر مهدی مقتدایی، معاون بینالملل و رئیس پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در سخنانی با اشاره به اینکه هماکنون حدود 700 دانشجوی خارجی از 13 کشور جهان در دانشگاه علوم پزشکی ایران مشغول به تحصیل هستند و این دانشگاه با حدود 40 دانشگاه جهان تفاهمنامه همکاری منعقد کرده است، گفت: باید اساس کار روی آمایش بینالمللی دانشگاههای علوم پزشکی قرار گیرد.
دکتر محسن اسدی لاری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در ادامه این نشست با تاکید بر لزوم تقویت حوزه بینالملل دانشگاهها، موضوع گردشگری سلامت، فناوری و صادرات تجهیزات و خدمات پزشکی، ایجاد ارتباط واقعی دانشگاه با موسسات و مراکز تحقیقاتی خارجی و مسئله اعتباربخشی بینالمللی به دانشگاه علوم پزشکی ایران از طریق موسسات بینالمللی را از موضوعات حائز اهمیت در زمینه همکاریهای علمی دانشگاهی برشمرد.
موضوع ویزای دانشجویان و حسابهای ارزی برای نقل و انتقالات پول و پرداختها نیز از جمله موضوعات دیگری بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.