دکتر احسان خاندوزی در جلسه با شهرداران منطقه ترشیز که با حضور نماینده مردم این منطقه در مجلس شورای اسلامی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی، مدیرکل اموراقتصادی ودارایی خراسان رضوی وشهرداران ترشیز در شهر کاشمر برگزار شد، گفت: در پروژه های شهری منطق اولویت بندی با پروژه هایی باشد که قابلیت درآمدزایی و اشتغال آفرینی داشته باشند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از شادا، دکتر خاندوزی دراین جلسه بیان داشت: در مسئله تناسب نیاز ها به جهت عقب ماندگی در سنوات گذشته با تراکمی از نیازهای عمرانی و اقتصادی در مناطق مختلف مواجه هستیم که برای سازگاری با این شرایط باید منطق اولویت بندی در پروژه های شهری با پروژه هایی باشد که قابلیت درآمدزایی و اشتغال آفرینی داشته باشند. وی افزود: تلاش شود منابع به سمتی سوق داده شود تا در سال های آینده فرصتهای راهبردی بوجود آید تا از کنار آنها درآمد های بلند مدت برای شهرداری ها ایجاد شده و افزایش پیدا کند.
دکتر خاندوزی تصریح کرد: کشور ما کشور توانگری است که در امورات روزمره خود مشکل دارد، این مسائل به دلیل نداشتن هنر تبدیل دارایی به درآمد پایدار و زایا است. وی از شهرداران خواست از مجموع دارایی هایی که در شهرستان آنها متعلق به حکومت بوده و بی استفاده مانده اند در حالی که می توانند جنبه کسب درآمد باشند برای اقتصاد و دارایی پیشنهاد بیاورند.