دکتر مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیأت همراه از مجتمع آموزش عالی بافت دانشگاه شهید باهنر کرمان بازدید کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: فرماندار شهرستان بافت با وجود داشتن حکم تامین، دو دستگاه را الزام کند که از محل اسکان آنها استفاده شود و دانشجویان فعلا مستقر شوند و سپس خوابگاه احداث شود.
وی افزود: تغییر کاربری پیشنهاد نمیشود زیرا باید پیوست فرهنگی رعایت شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، با بیان اینکه آمدهایم مساله حل کنیم و قول مساعد برای کمک داد تصریح کرد: پس از اینکه فرماندار شهرستان بافت دستگاههایی را ملزم به محل خوابگاه کند، کمتر از 48 ساعت آن محل را تجهیز میکنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز کمک می کند و اجاره دو دستگاه اتوبوس به عهدۀ آن دانشگاه خواهد بود.
دکتر حسین اکبری فرد رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز ضمن خیر مقدم به دکتر مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به معرفی مرکز پرداخت و گفت: مجتمع آموزش عالی بافت در سال 1376 و با پذیرش 45 دانشجو در رشتۀ ریاضی محض در مقطع کارشناسی و با نام مرکز آموزش عالی بافت کار خود را آغاز کرد.
وی افزود: پس از یک وقفه و رکود چهار ساله مجدداً با پیگیریهای مستمر، در مهرماه 1381 و با پذیرش 90 دانشجو در دو رشتۀ حسابداری و مدیریت بازرگانی در مقطع کارشناسی و با همان نام مجدداً کار خود را آغاز کرد و روند فعالیت مرکز در سال های بعد هم با همان دو رشته ادامه پیدا کرد.
اکبری فرد خاطر نشان کرد: در دیماه 1384 در ادامۀ تلاشهای قبلی، گسترش مرکز، در دستور کار قرار گرفت ، در همین راستا با تملّک زمین ده هکتاری برای ساختِ سایت دانشکده و نیز افزایش تعداد رشته ها و اعضای هیئت علمی، توسعۀ مرکز دنبال گردید . در سال 87 با راه اندازی دو رشتۀ جدیدِ اقتصاد بازرگانی در مقطع کارشناسی پیوسته و حسابداری در مقطع کارشناسی ناپیوسته مرکز آموزش عالی بافت به دانشکده مدیریت و اقتصاد ارتقا و تغییر نام و در سال 1388 و با تصویب ایجاد آموزشکده کشاورزی ارزوئیه که زیر مجموعۀ دانشکدۀ مدیریت و اقتصاد بافت بود، دانشکده به مجتمع آموزش عالی بافت ارتقاء و تغییر نام یافت .
رئیس دانشگاه شهید باهنر تصریح کرد: در حال حاضر 450 دانشجو در این مجتمع مشغول به تحصیل هستند که 13عضو هیأت علمی تمام وقت و 20 مدرّس مدعو کار آموزش آنها رابه عهده دارند.
اکبری فرد گفت: با وجود اینکه دو سال از تعطیلی دانشگاهها میگذرد و فرصت خوبی بوده برای ساماندهی زیرساختهای خوابگاهی، اما این زیرساختها همچنان آماده نشده و دانشجویان با مشکلات زیادی در این رابطه روبرو هستند.
وی در مورد دغدغه اصلی کمبود خوابگاه دانشجویی در مرکز آموزش عالی بافت گفت: هر سال دانشجویان غیر بومی با مشکلات جدی برای محل سکونت مواجه هستند و دانشجویانی که از لحاظ مالی در مضیقه هستند توان پرداخت اجارهها را ندارند.
اکبری فرد گفت: کمبود خوابگاه تهدید جدی برای مرکز آموزش عالی بافت است زیرا به تعداد 250 نفر به خوابگاه نیاز دارد.
سپس دکتر حسینعلی ساسان سرپرست مجتمع آموزش عالی بافت ساسان گفت: رشتههایی که در این مرکز تدریس می شود بسیار پر طرفدار هستند و تقریبا 90% قبول شدگان، ثبت نام می کنند و مشغول به تحصیل میشوند.
وی در مورد کمبود خوابگاه با وزیر علوم صحبت کرده و پیشنهاد کرد موقتا ساختمانی اجاره و یا مجوز تغییر کاربری چندین منزل داده و در اولین فرصت، خوابگاه احداث شود.
گفتنی است، دکتر فرخی، دکتر اکبری فرد و هیأت همراه پس از بازدید از مجتمع آموزش عالی بافت از دانشگاه پیام نور و دانشگاه فنی و حرفه ای بافت نیز بازدید کردند.