جانشین وزیر دفاع از همکاری ۱۵۰۰ شرکت دانش بنیان با وزارت دفاع خبر داد و اعلام کرد که همه این موارد در راستای اصلاح فرایند و افزایش بهرهوری است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، سردارسرتیپ پاسدار فرحی جانشین وزیر دفاع در نشست تخصصی مشترک کمیته عالی بهرهوری وزارت دفاع و سازمان ملی بهرهوری گفت: بحث توسعه فناوری در وزارت دفاع به عنوان یک موضوع اولویت دار همواره مطرح است چرا که چرخه عمر فناوری به سرعت میگذرد و مدام در حال جابجایی و تغییر است و بر این اساس ضروری است برای حرکت رو به جلو و همچنین عقب نماندن از این قافله به فرایند توسعه فناوری توجه ویژه داشت و از ترکیب سخت افزار، نرم افزار و مغز افزار مناسب، شرایط مطلوب و رو به توسعه ای ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه رویکردهای پیشرفت در دنیای کنونی از بازه بلند مدت به سمت راهبردهای کوتاه مدت رفته است گفت: توسعه فناوری باید با چرخش مناسب انجام شود که متناسب با رشد تکنولوژی در دنیا و حتی فراتر از سایرین پیش رویم و این موضوع نیاز به راهبرد و استراتژی کاربردی و عملیاتی در سه سطح سخت افزار و زیر ساخت ها، نرم افزار و نیروی انسانی دارد.
سردار سرتیپ پاسدار فرحی با بیان اینکه در دام پیروزی نباید گرفتار شویم چرا که بحث رشد و توسعه انتها ندارد گفت: امروز برتری خفیف و یک عقب ماندگی کوتاه باعث برد و شکست در عرصه رقابتی می شود.
جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه صادرات وزارت دفاع نسبت به سال های گذشته 3 برابر شده است تأکید کرد: همزمان با تحقق این موضوع در عرصه صادرات، طی سه سال گذشته قیمت محصولات دفاعی ثابت مانده و بعضا کاهش یافته و یا برخلاف تورم رشد چندانی نداشته است و این اتفاق به دلیل کاهش شدید هزینه ها و افزایش بهره وری در وزارت دفاع صورت گرفته است.
سردار فرحی با بیان اینکه وزارت دفاع با 7هزار شرکت خصوصی و ۱۵۰۰ شرکت دانش بنیان در حال همکاری است گفت: به دنبال کاهش هزینه، اصلاح فرایندها، توسعه فناوری و شبکه همکاران وزارت دفاع توسعه یافت و در حالا حاضر سالانه 50 هزار میلیارد تومان تراکنش مالی با این شرکت ها داریم که همه این موارد در راستای اصلاح فرایند و افزایش بهرهوری است.
وی نیروی انسانی را اتصال ارگانیک سازمان یافته میان بهرهوری و نوآوری عنوان کرد و گفت: حدود 10سال پیش گام اول نوآوری دفاعی مصوب شد و در طی این سالها به شدت عمق پیدا کرد و امروز توسعه ی فناوری های گلوگاهی، رصد فناوری ها، آینده پژوهی، غافلگیر نشدن و غافلگیر کردن در نظام نوآوری جدید لحاظ شده است.
وی توسعه صادرات را از شاخصهای اصلی ارزیابی بهرهوری خواند و 3برابر شدن صادرات را نشان از مسیردرست وزارت دفاع در امر بهرهوری دانست و تأکید کرد: امروز بیش از ۴۰۰دفتر طراحی داریم که در این رقم در حال افزایش است.
میرسامان پیشوایی رئیس سازمان ملی بهرهوری نیز در این مراسم گفت: شعار دولت، دولت مردمی است؛ دولت سیزدهم یکی از اهداف جدی خود را دولت مردمی و رشد و پیشرفت بر اساس آن قرار داده است.
وی افزود: دولت سیزدهم بنا دارد رشد اقتصادی ۸درصد را محقق کند و تصمیم دارد۳/۵ درصد از محل بهرهوری انجام شود.
پیشوایی خاطرنشان کرد: بهره وری یک انتخاب نیست بلکه ضرورتی است که با 2 مولفه تدبیر و نوآوری محقق خواهد شد.