آشپزخانه صنعتی مرکزی دانشگاه شیراز با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان به بهرهبرداری رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت علوم، مدیر امور دانشجویی دانشگاه شیراز گفت: این آشپزخانه، با مساحت حدود هزارمتر مربع، با اعتباری بالغبر ۱۰میلیاردتومان در طول یکسال (مهر ۱۴۰۰ تا مهر ۱۴۰۱) به بهرهبرداری رسیده است که از این اعتبار، ۶ میلیارد تومان مربوط به هزینههای عمرانی و ۴ میلیاردتومان صرف خرید تجهیزات موردنیاز (خط اتوماتیک پخت برنج، سرخکن، هواپز، جوجهپز، برنجشوی، دمکن و گرمنگهدارندهی صنعتی) شده است.
مهندس رمضانزاده به مزایای آشپزخانه صنعتی پرداخت و توضیح داد: آشپزخانه صنعتی در دانشگاه به افزایش سلامت و بهداشت غذا، تسریع در پخت و حفظ کیفیت غذا، کاهش نیروی انسانی و صرفهجویی در حاملهای انرژی بهویژه مصرف آب و همینطور اقلام مصرفی کمک میکند.
وی افزود: این آشپزخانه که با حمایت مالی سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه دانشجویان آماده شده است، روزانه تا ۱۰۰ هزار پرس در هر وعده، امکان پخت غذا دارد.
گفتنی است در این سفر دکتر هاشمداداشپور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان و دکتر اردوان ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، از خوابگاههای دانشجویی دانشگاه شیراز بازدید کردند.
در این بازدید وضعیت خوابگاههای دانشجویی دانشگاه شیراز و روند پیشرفت نوسازی و تجهیز برخی از خوابگاههای در دست تعمیر، همچون خوابگاه مفتح دانشگاه شیراز بررسی شد.