دکتر سجادی در جمع ملی پوشان والیبال نشسته ، پرداختی از سوی صندوق قهرمانان را تنها یک کمک هزینه عنوان کرد و گفت : در پی این هستیم تا شرایط پرداختی ها را در صندوق به ویژه برای ورزشکاران معلول وحانباز بهبود ببخشیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت ورزش و جوانان، سیدحمید سجادی امروز در بازدید از تمرینات ملیپوشان والیبال نشسته ضمن خداقوت، از حضور در جمع ورزشکاران کشورمان ابراز خوشحالی کرد.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای دریافت روادید ملیپوشان والیبال نشسته گفت: پیگیریهای بسیاری برای اخذ ویزای ورزشکاران صورت گرفت،امیدواریم شاهد حضور قدرتمندانه ملی پوشان مان در این رقابتها باشیم .
وی با بیان اینکه در حد توان تلاش می کنیم در در خدمت فدراسیون جانبازان و معلولین و کمیته پارالمپیک باشیم ، بیان کرد : اشل پرداختی ها پایین است و به فکر آن هستیم که منابع درآمدی صندوق را افزایش بدهیم و شرایط پرداختی های ورزشکاران جانباز و معلول را بهبود ببخشیم .
دکتر سجادی با توضیح این مطلب که مبلغی پرداختی از سوی صندوق قهرمانان، تنها یک کمک هزینه است، افزود : ماهیت صندوق از ابتدا این بود که از بازنشستگان حمایت شود، کمکم با تغییراتی که صورت گرفت به قهرمانان نیز کمک هزینههایی پرداخت شد.
وی تاکید کرد ما به این فکر هستیم که اصلاحاتی در شرایط مالی ورزشکاران صورت پذیرید شود تا بتوانیم پرداختیها را بیشتر کنیم.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه یادآور شد : رییسجمهور نیز در دیداری که با ورزشکاران داشتند بر رفع مشکلات معیشتی تاکید کردند. همچنین رهبر معظم انقلاب نیز همیشه یکی از تاکیداتشان رسیدگی به ورزشکاران است و این تکلیفی است که توسط رهبر انقلاب و رییسجمهور برعهده ما گذاشته شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش از تلاش های مسوولان فدراسیون و مربیان برای ایجاد شرایط مطلوب آماده سازی ورزشکاران قدردانی کرد و اظهار داشت : آرزو می کنم فارغ از هر نتیجه، ورزشکاران ما بتوانند نماینده شایسته ای از کشورمان دراین مسابقات باشند.
سید حمید سجادی ورزش پیامآور خوبی هاست وباور دارم شما میتوانید سفیران خوبی از کشورمان در بزرگترین رویدادهای بین المللی ورزشی باشید.