دکتر میثم لطیفی؛ معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور عصر روز پنجشنبه 12 آبان به دیدار آیتالله سید محمدمهدی میرباقری؛ رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم رفت.
به گزارش روابطعمومی سازمان اداری و استخدامی کشور؛ آیتالله میرباقری در این دیدار گفت: انقلاب اسلامی به بلوغی رسیده است که توانسته موازنه جهانی را تغییر دهد و ما در ساختار جدید جهانی به دنبال این هستیم که جایگاهی را برای خودمان ایجاد کنیم و همین امر باعث میشود که کشورهای بزرگ نتوانند ما را سر راه خود تحمل کنند و به هر نحوی که شده، بخواهند ایران را از گردونه قدرت خارج کنند. ما باید متناسب با این شرایط ظرفیت ایجاد کنیم و راه ساخت و تقویت این ظرفیت را با نیروهای نخبه انقلابی، دلسوز و جوان باید شکل دهیم.
وی آموزش و پرورش را برای تربیت نسلهای آینده بسیار مهم خواند و گفت: در خصوص آموزش و پرورش باید توجه جدی داشته باشیم، زیرا آنان همان تفکرات انقلابی و اسلامی را به نسل آینده منتقل میکنند.
رئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم عنوان کرد: ما گلوگاههای مهمی در کشور داریم که باعث میشود که از همان جا ضربه بخوریم و باید به صورت جدی آنها را شناسایی و جراحی کنیم و این نیازمند تخصص بسیار است.
آیتالله میرباقری گفت: همانگونه که دولت به سمت اصلاح اقتصادی رفت و یارانهها را اصلاح کرد، باید موضوع بانکهای خصوصی را جدی پیگیری کند زیرا تعداد محدودی، بانکهای خصوصی هستند که خلق پول به نفع خودشان میکنند و تورم زیادی را به کشور تحمیل میکنند. این موضوع جدی است و باید در دستور کار دولت قرار بگیرد زیرا سامان دادن به نظام بانکی، عواید بیشتری برای دولت داشته و جایگاه اجتماعی دولت هم بیش از پیش ارتقا مییابد.
دکتر لطیفی در خصوص بدهیهایی که از دولت قبل به جا مانده است، گفت: وقتی دولت را تحویل گرفتیم در حدود سه هزار همت پروژههای ناتمام دولتهای قبل وجود داشت که نیازمند اولویتبندی و توجه ویژه بود لذا دولت ابتدا تلاش کرد، پروژههای دارای اولویت مغفول مانده را به اتمام برساند و بعد بر توزیع عادلانه بودجه عمرانی خصوصا در مناطق محروم تمرکز کرد. همچنین مساله مسکن مهر که از دولت قبل مغفول مانده بود، قانون جوانی جمعیت و بازسازی مسکن روستایی از اقداماتی است که دولت با جدیت به دنبال پیشبرد آنهاست.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تاکید کرد: نقطه تمرکز اصلی ما در حوزه تقویت فرهنگ توجه به آموزش و پرورش است، هماکنون 40 درصد کارکنان دولت در آموزش و پرورش در حال خدمترسانی هستند و حدود 13 درصد کل بودجه کشور به این وزارتخانه اختصاص دارد. با توجه به اینکه، مهدکودکها هم زیرنظر آموزش و پرورش آمده است و تربیت نسل آینده از بدو تولد تا دانشگاه برعهده این وزارتخانه است باید توجه ویژهای به این وزارتخانه داشت و تلاش میشود کمبودهای دانشگاه فرهنگیان به عنوان محور تحول در این نهاد مهم به صورت جدی پیگیری و مرتفع شود.