مهدی اسلام پناه، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در بدو ورود به مشهد در فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد گفت: هدف از این سفر فراهم کردن مقدمات اجرای طرح «سوغات استاندارد» ویژه خراسان رضوی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از استاندارد، اسلام پناه افزود: از آنجا که مشهد هر ساله پذیرای خیل زائران علی ابن موسی الرضا است و زائران برخی محصولات این شهر از جمله زعفران، پسته، زیورآلات نقره و فیروزه و ... را به سوغات می برند لازم است استانداردی برای اقلام سوغاتی این استان تعریف شود.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران بیان کرد: از این رو تلاش می شود در این سفر طرح سوغات استاندارد به صورت پایلوت در استان خراسان رضوی تعریف و اجرا شود تا بتوان آن را برای استانهای دیگر اجرا کرد.
معاون رییس جمهور ، افزود: در این راستا استانهای مختلف با توجه به شرایط کالاهای تولیدی و خدماتی خود مشمول اجرای طرح استانداردی ویژه آن استان خواهند شد.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران سپس با همراهی معاونان و مدیر کل استاندارد خراسان رضوی با حضور در گلزار شهدای گمنام به ساحت مقدس شهدای بزرگوار ادای احترام کرد.