سخنگوی دولت گفت: نقش آفرینان اصلی در حوزه رسانه نه محدود به مدیران رسانه و رسانه ای که شاید در درجه اول همان مدیران اجرایی و تصمیمگیران در حوزهها و سطوح مختلف ملی ومحلیاند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، همایش ملی جهاد تبیین و اطلاع رسانی هنرمندانه صبح پنج شنبه 26 آبان در محل سالن اجلاس سران با حضور رئیس جمهور، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود ستایشی سخنگوی قوه قضاییه، حجت الاسلام درویشیان بازرس ویژه رییس جمهور، مهدی عرفاتی دبیر شورای اطلاع رسانی دولت و علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت و همچنین مدیران و مسئولان روابط عمومی های دستگاه های دولتی برگزار شد و برترین های حوزه ارتباطات و رسانه معرفی شدند.
سخنگوی دولت در این مراسم ارتباط منظم دوسویه با مردم و اصحاب رسانه، شبکه شدن مجمع الاجزایر متفرق رسانه ای دولت در سطوح ملی و استانی، تولید، نشر و توزیع ده ها گزارش تفصیلی ادواری و مناسبتی، در کنار گزارش های موردی فراوان در سطوح ملی وزارتخانه ای و استانی از عملکرد بخشهای مختلف دستگاههای اجرایی و پاسخگویی مستمر را از مهمترین اقدامات شورای اطلاع رسانی دولت در یکسال گذشته عنوان کرد.
علی بهادری جهرمی همچنین برگزاری منظم نشست های خبری و حضور حداکثری در مراکز خبری پاسخگویی و رسانه ای، توجه به رسانه با روشنگری پاسخگویی و اقدام مناسب نسبت به بیش از دو هزار مطلب منعکس شده در رسانه ها و بهره گیری از اساتید صاحب نظر دانشگاهی برای اولین بار را از دیگر اقدامات شورای اطلاع رسانی دولت عنوان کرد و افزود: این اقدامات تنها بخش کوچکی از نتایج یکسال تلاش جمیع این جمع با هدایت داهیانه رئیس جمهور محترم است.
رئیس شورای اطلاع رسانی در ادامه گفت: با همه اقدامات انجام شده، با آنچه امروز از فضای رسانه ای و عملکرد رسانه ای در دولت و کشور انتظار می رود فاصله ای بسیار زیاد دارد.
سخنگوی دولت در ادامه با اشاره به اهمیت زمینه سازی لازم برای مدیریت و اجرای تصمیمات اظهار داشت: گزاف نیست اگر بگوییم اهمیت چشاندن طعم یک تصمیم یا اقدام درست اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی یا سیاسی به مردم و جامعه مخاطبان کمتر از اهمیت خود تصمیم یا اقدام نیست.
بهادری جهرمی با تاکید بر ضرورت توجه و تسلط بیشتر مدیران به مباحث رسانه ای گفت: امروزه برهمگان روشن است که نقش آفرینان اصلی در حوزه رسانه نه محدود به مدیران رسانه و رسانه ای که شاید در درجه اول همان مدیران اجرایی و تصمیمگیران در حوزهها و سطوح مختلف ملی ومحلیاند و این مهم ضرورت توجه و تسلط بیشتر مدیران به مباحث رسانه ای، ضرورتها، اهمیت و جایگاه این عرصه را نمودار می سازد.
رییس شورای اطلاع رسانی گفت: ریشه یابی حوادث اخیر نشان میدهد چگونه طراحیهای معیوب یا مخرب ارتباطاتی و اطلاعرسانی و فاصله گرفتن از رسانههای رسمی به سوی رسانههای غیررسمی یا دمیدن در دود رسانههای معاند میتواند به شکل گرفتن خیال خام مانع آفرینی در مسیر رشد و پیشرفت ایران اسلامی در ذهن دشمنان مردم منجر شود.
وی افزود: امروز بسیار روشنتر از گذشته مشخص شد؛ تحول و نوآوری در ساختارها و فرایندها و ابزارهای اطلاع رسانی، آموزش و ارتقاء دانش و مهارت رسانه ای تمامی مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی بهویژه مدیران رسانهای و از همه مهمتر همدلی و همکاری تمامی بخشهای دولتی، خصوصی و عمومی در مقابله با جنگ تمام عیار رسانه ای دشمن مشترک ملت همیشه پیروز ایران اسلامی از ضرورتهای فوری امروز ایران اسلامی است که برنامه اصلی شورای اطلاع رسانی دولت در سال آتی نیز بوده و نیازمند توجه ویژه و سرمایهگذاری جدی در حوزههای سرمایه انسانی، منابع، تجهیزات و ساختار و جایگاه مناسب و متناسب با این حجم از اهمیت است.
سخنگوی دولت در پایان با بیان اینکه اطلاعرسانی بهنگام و هنرمندانه، روایتگری مناسب واقعیتها و فعالیتها، شفافیتزایی و پاسخگویی مناسب به عموم مردم و اصحاب رسانه در گرو توجه به اهمیت این بخش از وظایف هر مدیر و سازمان است گفت: در سال دوم فعالیت دولت مردم با زیرساختهای ایجاد شده در سال اول کاملا در دسترس و البته نیازمند مجاهدت شبانهروزی با دقت نظر و هنرمندانه در این عرصه نبرد است.