در جريان بازديد وزير دادگستري و رئيس سازمان زندانها و اقدامات تأميني و تربيتي كشور از كانون اصلاح و تربيت تهران، ۴ مددجوي اين كانون به آغوش گرم خانواده خود بازگشتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت دادگستري، امين حسين رحيمي وزير دادگستري با همراهي غلامعلي محمدي رئيس سازمان زندانها و اقدامات تاميني و تربيتي كشور، مدير كل زندانهاي استان تهران، سيدعلي كاظمي معاون وزير دادگستري و دبير مرجع ملي كنوانسيون حقوق كودك و مهديپور مدير كل حوزه وزارتي وزارت دادگستري صبح امروز پنجشنبه سوم آذر ۱۴۰۱ از كانون اصلاح و تربيت استان تهران بازديد كردند.
وزير دادگستري در بازديد از بخشهاي مختلف كانون اصلاح و تربيت تهران از جمله خوابگاهها، واحد مشاوره، بهداري، مجتمع فرهنگي، كارگاههاي اشتغال و حرفهآموزي و...، با مددجويان اين مركز از نزديك گفتوگو و در جريان مشكلات و دغدغههاي آنان قرار گرفت.
امين حسين رحيمي در گفتگو با مددجويان كانون به آنان گفت مهم ترين مسئله اين است كه متوجه شويد حضور شما در كانون اصلاح و تربيت به علت اشتباهي است كه مرتكب شده ايد.
وزير دادگستري ضمن تشكر از رئيس سازمان زندان ها و همكاران وي در كانون اصلاح و تربيت، با اشاره به رضايت مددجويان كانون اصلاح و تربيت از وضعيت موجود و خدمات ارايه شده گفت: برنامههاي اصلاحي و هدف كانون اصلاح و تربيت بايد متمركز بر پيشگيري از بازگشت مجدد مددجويان به كانون پس از آزادي باشد.
رحيمي در اين بازديد و در گفتگو با خبرگزاري ميزان، فعاليتهاي كانون در حوزه مسائل بهداشتي، تغذيه، سرگرمي و حرفه آموزي را بسيار مناسب و قابل تقدير برشمرد و گفت: طبق بررسي هاي صورت گرفته مشكلات خانوادگي از مهمترين علل ارتكاب جرم مددجويان كانون است لذا سازمانها و نهادهاي ذيربط مانند سازمان بهزيستي نقش مهمي در بررسي شرايط خانوادگي و حمايت از آنها براي رفع مشكلات و پيشگيري از بازگشت مجدد مددجويان به كانون دارند.
وزير دادگستري همچنين اقدامات و فعاليتهاي سازمان زندان ها براي بازپروري، اصلاح و تربيت مددجويان كانون اصلاح و تربيت را بسيار مثبت ارزيابي كرد و اظهار داشت: بودجه و اعتبارات سازمان زندانها در مقايسه با حجم فعاليتها و گستردگي مراكز اين سازمان در سراسر كشور ناچيز بوده و با فقر امكانات مواجه است لذا تلاش مي كنيم در بودجه سال ۱۴۰۲ با حمايت و تقويت اين سازمان، در آينده خدمات بهتر و متنوع تري براي اصلاح و بازاجتماعي شدن مددجويان ارايه شود.
غلامعلي محمدي رئيس سازمان زندان ها و اقدامات تاميني و تربيتي كشور نيز در اين بازديد گفت: عدم ارتكاب تخلف در كانون، حُسن خلق و رفتار و همچنين مشخص بودن ندامت و پشيماني مددجو از رفتار گذشته از معيارهاي شمول ارفاق در كانون اصلاح و تربيت است.
محمدي با اشاره به فعاليت 7مددكار و 5 روان شناس در كانون اصلاح و تربيت گفت: مددجويان اين كانون بر اساس سن تفكيك و نگهداري مي شوند و مددكاران به صورت مستمر با آنان در ارتباط بوده و مسايل و درخواستهاي آنها را بررسي مي كنند.
رييس سازمان زندانها با تقدير از حضور وزير دادگستري در كانون اصلاح و تربيت تهران، عمده مسايل سازمان زندان ها را در پيشبرد رسالت و ماموريت خود، تامين اعتبارات، بودجه و نيروي انساني عنوان كرد.
نكته ويژه و قابل توجه در اين بازديد، آزادي ۴ مددجوي كانون اصلاح و تربيت تهران بود كه با حمايت اداره كل زندانهاي استان تهران و مركز مراقبت بعد از خروج، آزاد و با اهداي گل به آغوش گرم خانواده خود بازگشتند.