مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مازندران از توزیع 4500 سبد معیشتی به همت داوطلبان در میان اقشار نیازمند استان مازندران خبرداد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از جمعیت هلال احمر مازندران؛ دکتر غلامعلی فخاری در همایش تجلیل از داوطلبان این جمعیت افزود: اجرای 109 پروژهداوطلبی ، 89 کاروان سلامت ،مشارکت در برنامه نذر آب 5 ، برپایی165 چادر سلامت ،انجام 409 فعالیت داوطلبی ، اهدای 5756واحد خونو توزیع 4564 سبد معیشتی از دیگر خدمات داوطلبان هلال احمرمازندران در دو سال گذشته بود.
وی با اشاره به احداث 4 پایگاه خیرساز که داوطلبان عضوهلال احمر استان هم زمین این پایگاهها را اهدا کردند و هزینه ساخت این پایگاهها راتقبل کردند گفت: راه اندازی 310 خانه هلال و مدیریت بحران روستایی در استان مازندران ظرفیت بسیار مهمی در راستای افزایش تاب آوری دربلایا و حوادث است که با مشارکت فعال داوطلبان اجرایی شده است.
وی نقش و تاثیرگذاری داوطلبان را در جمعیت هلال احمر ، نقشی سازنده،معنوی ،امیدبخش و گره گشا توصیف کرد و بیان کرد: تجربه ثابتکرده است در مواقع بحران و اضطرار هر جا که دست یاری به سوی داوطلبان دراز کردیم، حماسه ای عظیم از مودت و هم افزایی و مشارکتشورانگیز داوطلبان را شاهد بودیم .
مدیرعامل جمعیت هلال احمرمازندران با اشاره به کمک پرشور و حماسه ماندگار مردم استان مازندران در جریان امدادرسانی به آسیب دیدگانبحران کرونا و همچنین متاثرین خشکسالی استان سیستان و بلوچستان گفت:معتقدم با هیچ زبان و ادبیاتی نمیتوان عظمت مشارکت آحادمردم استان را که با محوریت داوطلبان و فرهنگ داوطلبی محقق شد را توصیف نماییم.
دکتر فخاری همچنین با تاکید بر ضرورت ایجاد شبکههای داوطلبی متشکل از اقشار مختلف جامعه با تخصص های گوناگون گفت: نگاه ما بهداوطلبان باید نگاهی راهبردی و منطبق بر سلایق و تمایلات آحاد مردم باشد.
وی افزود:نقش آفرینی و مشارکت داوطلبان هرگز نباید در کمکهای نقدی و غیرنقدی تعریف شود بلکه نگاه نرم افزارانه و ترویج فرهنگ داوطلبیبا هدف الگوسازی و مشارکت بیشتر و تعهد آحاد جامعه به پذیرش نقش های محتلف اجتماعی باید محور برنامههای ما برای استفاده بهینه ازظرفیت عظیم داوطلبان باشد
مدیرعامل جمعیت هلال احمرمازندران خاطرنشان کرد: اعضای داوطلب با پراکندگی در تمامی سطوح جامعه و با هر قابلیت فنی و اجرایی ، درقالب معاونت داوطلبان با جمعیت هلال احمر استان همکاری میکنند و برای خدماتی که به جامعه هدف ارائه می دهند نه تنها هیچ گونه چشمداشت مادی ندارند بلکه تمامی هزینههای اجرایی پروژههای داوطلبی را خودشان تامین میکنند و این مهم، شکوه انسانیت و صیانت ازکرامت انسانی است که به عنوان یکی از اصول راهبردی و جهانشمول جمعیت هلال احمر تعریف شده است.