اختتامیه نخستین دوره آموزشی و ارزیابی ویژه جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی، 29 آذرماه با حضور دکتر لطیفی؛ معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، دکتر دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان و جمعی از نخبگان در مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار شد.
به گزارش سازمان اداری و استخدامی کشور، لطیفی با بیان اینکه در سالیان گذشته یک الگوی حکمرانی در دنیا غالب بوده است، گفت: این الگو که با فراز و فرودهایی همراه بوده، نیازمند تغییر و دگرگونی است و ما نیز میتوانیم در این پیچ تاریخی نقشآفرینی متمایز و ممتازی داشته باشیم.
وی از نخبگان خواست که نگاه شخصی و حتی سازمانی نسبت به مسائل نداشته باشند و گفت: شما میتوانید در نظام اداری تحولآفرین باشید. خود را پرچمدار تحول در این حوزه بدانید. به این باور داشته باشید که میتوانید منشأ اثر باشید. از طریق تیمسازی و شبکهسازی تلاش کنید و تحولخواه بمانید.
معاون رئیسجمهور خطاب به مدیران و مسولان خاطرنشان کرد : جذب نخبگان باید به درستی و البته سریع انجام شود و اجازه ندهیم که نخبگان در دستگاه اداری هضم شوند؛ اینها باید منشا تحول باشند و ایده هایشان جدی گرفته شود.
لطیفی با اشاره به اینکه امسال یک هزار نخبه در دولت به کار گرفته میشوند، از جذب ۵ هزار نخبه در نظام اداری در سال آینده خبر داد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: باید تعاملات لازم با کشورهای همسایه و همسو را داشته باشیم و از آن با عنوان دیپلماسی اداری پیگیر هستیم.
لطیفی بر اهمیت دیپلماسی اداری تأکید کرد: پیگیری دیپلماسی اداری و استفاده از تجارب منطقه و کشورهای همسایه در حوزه اداری و اشتراک تجربیاتمان یک برنامه مهم است که با توجه به سیاستهای دولت سیزدهم برای توسعه با کشورهای همسایه آن را پیگیری می کنیم.
گفتنی است، در جریان نخستین دوره آموزشی و ارزیابی ویژه جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی تحت عنوان طرح شهید مصطفی موسوی، در راستای تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و در اجرای وعدههای دولت مردمی سیزدهم، گروه نخست نخبگان بر اساس شیوهنامه شناسایی استعدادهای برتر به منظور جذب در دستگاههای اجرایی کشور، با مشارکت بنیاد ملی نخبگان، نخستین دوره آموزش و ارزیابی را گذراندند و آماده بهکارگیری در دستگاههای اجرایی هستند.