نشست تخصصي تشريح آيين نامه اجرايي تبصره(۴)قانون بودجه سال ۱۴۰۱ با حضور نمايندگان دستگاههاي اجرايي ملي، نمايندگان سازمان مديريت و برنامه ريزي استانها و نمايندگان امور بخشي سازمان برنامه بودجه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رساني دولت به نقل از روابط عمومي و امور بين الملل سازمان برنامه و بودجه، نشست تخصصي تشرييح آيين نامه اجرايي تبصره(۴)قانون بودجه سال ۱۴۰۱ با حضور پارسا رييس امور برنامه ريزي نظارت و آمايش سرزمين، نمايندگان دستگاههاي اجرايي ملي، نمايندگان سازمان مديريت و برنامه ريزي استانها و نمايندگان امور بخشي سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.
پارسا رييس امور برنامه ريزي نظارت و آمايش سرزمين با تشريح اهداف و برنامه هاي توسعه مشاركت عمومي خصوصي در كشور گفت: حداكثر استفاده از آيين نامه بودجه امسال صورت گيرد و تلاش شود تمام ظرفيت هاي موجود مورد استفاده قرار گيرد.
وي با بيان اينكه سرمايه گذار داراي دانش فني است و پيشنهادهاي ارائه شده را با دقت مورد بررسي قرار مي دهد افزود: در طراحي مكانيسم از مفاهيم كلي پرهيز شود و مفاهيم به گونه اي تعريف شود كه در آن مشخص شود دقيقا چه چيزي خواسته شده چه تشويق و تنبيهي در نظر گرفته شده و چه ميزان برانگيزاننده، چه ميزان بازدارنده و چه تضميني دارد.
گفتني است در اين نشست الگوي توسعه مشاركت عمومي خصوصي، فضاي سرمايه گذاري در طرح هاي عمراني و تغيير پارادايم پروژه هاي انتفاعي و غير انتفاعي مورد بررسي قرار گرفت و نماينده شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور به ارائه تجربيات خود در حوزه ارجاع كار پروژه هاي ملي پرداخت و معاون سرمايه گذاري مديريت كسب و كار شركت ملي نفت نقطه نظرات خود را در زمينه واگذاري پروژه هاي ملي مطرح كرد.
همچنين رييس گروه توسعه مشاركت عمومي خصوصي سازمان برنامه و بودجه به تشريح تبصره ۴ قانون بودجه و آيين نامه اجرايي آن پرداخت و فرايند ارجاع كار تبصره ۴ قانون بودجه ۱۴۰۱ با استفاده از ظرفيت قانون برگزاري مناقصات تشريح شد.
در پايان نشست نيز گزارشي در مورد عملكرد سامانه بازار الكترونيك طرح هاي عمراني ارائه شد و نمايندگان استاهاي اصفهان و آذربايجان غربي نظرات استان هاي مطرح شده را در خصوص توسعه مشاركت عمومي خصوصي را مطرح كردند.