محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با اشاره به عملکرد وزارت ورزش در دولت سیزدهم دکتر رئیسی اشاره کرد و افزود: برنامه های پیشنهادی ابتکاری و بنیادی دکتر سجادی در بحث ورزش و امورجوانان موجب رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت ورزش وجوانان ،نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در ادامه اقدامات دکتر سجادی را در انتخاب مدیران کل استانها الخصوص انتخاب مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی را مثبت ارزیابی کردو افزود: دکتر سجادی، مدیری از جنس ورزش را برای استان انتخاب کردند که این مهم رضایت نسبی جامعه ورزشی استان را در پی داشت.
فرهنگی توجه به مشکلات جوانان را مورد تاکید قرار داد و موضوع ازدواج، اشتغال و مسکن را از مهم ترین نیاز های آنها برشمرد و افزود: در حوزه ازدواج، وزارت ورزش و جوانان با تاسیس دفاتر مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده، ظرفیت خوبی ایجاد کرده است. در حوزه تخصصی ازدواج و خانواده ۴۳۰ مرکز مشاوره در کشور وجود دارد که در کنار آنها با استفاده از ظرفیت مشاوران، دفاتر مشاوره ازدواج و خانواده هم راه اندازی شده است.
وی در ادامه به ۱۹۳ شهرستانی که در حوزه ازدواج و طلاق وضعیت خوبی ندارند اشاره کرد و افزود: با افتتاح دفاتر تخصصی ازدواج در تمامی شهرستانها مخصوصاً در شهرستانهای یاد شده امید است شاهد اتفاقات خوبی در حوزه جوانان باشیم.
وی در ادامه به تشکیل سه فدراسیون آمادگی جسمانی، ورزشهای بادبانی و ورزشهای ساحلی و دریایی اشاره کرد و تشکیل آنها را در راستای توسعه و تخصصی تر شدن رشته های ورزشی اقدام مثبتی از سوی وزارت ورزش و جوانان دانست و افزود: با تخصیص اعتبارات مناسب برای این فدراسیون ها می توانیم در جهت برگزاری مسابقات ورزشی، دوره های مربی گری و تشکیل تیم های حرفهای، شاهد تعالی این رشته های ورزشی باشیم.
فرهنگی در ادامه به اقدامات صورت گرفته در حوزه ورزش استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: از محل اعتبارات استانی طی شش ماه گذشته اقداماتی صورت گرفته است که مقاوم سازی دکل های برقی و بازسازی، نوسازی و بروزرسانی رختکن های مجموعه ورزشی یادگار امام(ره)، بازسازی و نوسازی نگهبانی و دیوار های مجموعه ورزشی تختی، بازسازی و نوسازی سالن ورزشی شطرنج و مجموعه ورزشی رزمی تختی تبریز، بازسازی و نوسازی قسمتی از سیستم سرمایشی سالن شهید پور شریفی تبریز، بازسازی و نوسازی پیست دوچرخه سواری یادگار امام(ره) از جمله آنهاست که با هزینه ای 39 میلیارد تومانی از منابع اعتبارات استانی صورت گرفته است.
وی در ادامه به سفر ریاست جمهور به استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و خاطر نشان کرد: در این سفر با تاکید مجمع نمایندگان استان و وزیر ورزش و جوانان، 385 میلیارد تومان اعتبار در حوزه ورزش مصوب شد که تاکنون طبق اعلام اداره کل ورزش و جوانان استان 35 میلیارد تومان به شرکت توسعه اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان تخصیص یافته که از جمله در راستای تکمیل استخر قهرمانی و مجموعه ورزشی یادگار امام(ره) هزینه خواهد شد.