مقام والای زن و مادر، آنچنان که شایسته اوست در پرتو درخشان دین مبین اسلام، به جهانیان ارائه شده است؛ نامگذاری روز تکریم و بزرگداشت مقام زن با میلاد اسوه تمامعیار تقوی و عفت و حیا و امالائمه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) مصادف است که یادآور اوصاف سرچشمه خوبیهای عالم است.
بشر همواره به دنبال حلقه مفقودهای است که خلأ معنویت را در وجودش پُر کند و در این میان به الگوهایی نیازمند است که روح خداجویش را به عالم معنا متصل سازد و برای این انسان چه الگویی والاتر از حضرت فاطمه (سلام الله علیها) که وجود مطهرش مایه مباهات است.
به یقین زنان میهن اسلامی ایران همواره در مراحل مختلف زندگی با تأسی به سیره حضرت زهرا (سلام الله علیها) بر دشواریها فائق آمدند و در هر دورهای افتخارآفرین شدند و مصداق آن دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس است که با ایثار و از خود گذشتگی سرمایههای ارزشمندی را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پروراندند. همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند: «همسران شهدا، همسران جانبازان و مادران شهیدان، بازماندگان برجستهی کسانی (هستند) که جانشان را در راه خدا دادند و اینها با ارادهی محکم، عزم راسخ و با صبر، هر انسانی را در مقابل خودشان خاشع و خاضع میکنند»[۱] و به همین دلیل نقش بانوان اسوه جهاد و مقاومت در تبیین معارف الهی و ولایی بیبدیل است.
اینجانب ضمن ارج نهادن به مقام و منزلت همه بانوان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و از جمله بانوان جامعه ایثارگری، میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و همچنین سالروز ولادت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) را به محضر ملت شریف ایران و خانواده معزز شهدا و ایثارگران تبریک و تهنیت عرض مینمایم.